Een jongen slaagde erin om de prachtige vriendschap tussen zijn oma en zijn hond op foto's vast te leggen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een jongen slaagde erin om de prachtige…
Leer “giftige” mensen te herkennen: ze geven zelden hun fouten toe en proberen je vaak te manipuleren

Een jongen slaagde erin om de prachtige vriendschap tussen zijn oma en zijn hond op foto's vast te leggen

Door Janine
1.345
Advertisement

De hond is de beste vriend van de mens op elke leeftijd - het verlangen om voor een pup te zorgen begeleidt de mens van kind tot volwassenheid. Hoewel veel oudere mensen beweren dat ze absoluut geen huisdier willen, is bekend hoe de mening over deze dieren plotseling kan veranderen wanneer ze worden geconfronteerd met de voldongen feiten. Wanneer een puppy het huis binnenkomt, worden zelfs degenen die altijd categorisch tegen adopteren zijn geweest, flexibeler. Dat is wat honden doen: je een beetje laten smelten. Bovendien kan het zorgen voor een hond een stimulerende activiteit zijn, ook voor degenen die ouder zijn.

Een Japanse fotograaf is erin geslaagd om op zijn foto's alle schoonheid van zijn grootmoeder en haar trouwe Shiba Inu vast te leggen.

Het hebben van een hond staat synoniem aan genegenheid en voor veel ouderen kan het zelfs een goede reden zijn om elke ochtend uit bed te komen. Als je op hoge leeftijd alleen woont, om welke reden dan ook, kan de aanwezigheid van een hond helpen om verveling en gebrek aan contact met de buitenwereld tegen te gaan. Een hond moet worden uitgelaten voor een wandeling en, ook al heb je er geen zin in, zal je toch de deur uit moeten.

We kennen het verhaal achter de vrouw op deze prachtige foto's niet, maar ze heeft zeker een speciale relatie met haar Shiba Inu. De vrouw is de grootmoeder van de Japanse fotograaf Yasuto die op een slimme manier de magie van de vele momenten tussen de oudere vrouw en haar geliefde hond wist te vangen.

Advertisement

Op zijn Twitter-account zei de fotograaf dat hij het jammer vond dat hij niet had geprofiteerd om zijn grootvader te fotograferen en dat hij nu niet opnieuw dezelfde fout wil maken. Daarom mist hij nooit een kans om zijn lieve oma te fotograferen.

Op de foto's is de vrouw altijd in het gezelschap van haar hond, terwijl op de achtergrond de kleuren van de seizoenen in Japan elkaar opvolgen: een liefde, die tussen mens en hond, die eeuwig duurt en de tijd weerstaat.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt