Zonder de hulp van een operatie verloor deze vrouw 110 kg door elke dag Zumba te doen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Zonder de hulp van een operatie verloor…
Een overactief kind is niet per se problematisch, hij is vaak gewoon gelukkig: dat zeggen experts Een 10-jarige jongen redde dankzij een geïmproviseerde kano enkele dieren die op het punt stonden te verdrinken

Zonder de hulp van een operatie verloor deze vrouw 110 kg door elke dag Zumba te doen

Door Janine
2.680
Advertisement

Fit en in goede gezondheid blijven zijn gemeenschappelijke doelen van iedereen, maar helaas zijn velen ondanks alle goede bedoelingen niet in staat om over voldoende wilskracht te beschikken. Dus stellen we de inschrijving in de sportschool en het dieet voortdurend uit - een houding die in de meest extreme gevallen tot obesitas leidt. Chrys Rezende woog 184 kg na de bevalling, een situatie die haar aan de rand van de afgrond had gebracht. Chrys probeerde verschillende keren haar leven te beëindigen, maar op een dag hielpen haar vriendinnen haar met een simpel gebaar: ze nodigden haar uit om deel te nemen aan een Zumba-les. Sindsdien is Chrys begonnen af te vallen en haar zelfvertrouwen terug te winnen. Dit is haar ongelooflijke verhaal.

Chrys begon in 2004 te proberen af te vallen zodra haar eerste dochter werd geboren; op dat moment woog de vrouw ongeveer 164 kg. Zodra haar dochter de leeftijd van 8 maanden bereikte, besloot Chrys bariatrische chirurgie te ondergaan, wachtend om haar leven te veranderen. Aanvankelijk werkte het allemaal goed: 8 maanden na de operatie had Chrys al 54 kg verloren. Toen werd ze weer zwanger en moest ze worden begeleid door een voedingsdeskundige omdat ze moeite had met eten.

Tien jaar na de bariatrische chirurgie was Chrys veel zwaarder geworden: inmiddels woog ze 187 kg. Ze werd depressief en probeerde verschillende keren zelfmoord te plegen; bovendien zag ze dat haar zoon werd gepest vanwege haar gewicht. Kortom, de situatie was gevaarlijk onhoudbaar geworden en Chrys wist niet meer wat te doen of met wie ze contact moest opnemen.

Op een dag belden haar vriendinnen haar en nodigden haar uit om een Zumba-les te volgen. Vrienden heb je juist op die momenten nodig, en gelukkig hebben de vriendinnen van Chrys er veel op aangedrongen om de vrouw aan die les te laten deelnemen. Ze wilden haar uit de depressie helpen en in de eerste plaats wilden ze haar het huis uit krijgen.

Advertisement

Misschien voelde ze zich een beetje onder druk gezet, maar naar die Zumba-les gaan was het beste wat haar kon overkomen. Sindsdien is Chrys niet meer gestopt: ze heeft zich gelukkig laten overweldigen door de positieve energieën van de lessen en is deze blijven bijwonen om een verandering in haar leven tot stand te brengen.

5 maanden later was de vrouw al ongeveer 40 kg afgevallen. Zonder verdere chirurgie bleef Chrys afvallen, stopte met roken en begon veel gezondere leefgewoonten aan te nemen.

Chrys blijft dansen, zozeer zelfs dat ze Zumba-lerares is geworden. Ze verloor 110 kg en is een echte bron van inspiratie voor veel mensen, want naast het overwinnen van depressies heeft het letterlijk haar leven veranderd.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt