Veranderen op je 73e is mogelijk: deze vrouw heeft 62 kg verloren, door haar levensstijl radicaal aan te passen - BekijkDezeVideo.nl
x
Veranderen op je 73e is mogelijk: deze…
Een vrachtwagenchauffeur huilt van vreugde als hij de kat vindt die hem altijd vergezelde tijdens zijn reizen Er zit een doof kind in de klas: het kind dat naast hem zit vertelt hem over Roodkapje in gebarentaal

Veranderen op je 73e is mogelijk: deze vrouw heeft 62 kg verloren, door haar levensstijl radicaal aan te passen

08 December 2019 • Door Janine
25.927
Advertisement

Zoals we altijd zeggen - "Willen is kunnen” en Joan MacDonald, een 73-jarige vrouw, demonstreerde het aan de hele wereld met haar radicale fysieke transformatie. Joan is een vrouw die geen gezonde levensstijl volgde, overgewicht had en geen beweging had. Op een dag besloot ze, op advies van haar arts, haar leven te veranderen: ze deed dit dankzij haar grote wilskracht en omdat ze bang was dat haar ongezonde gewoonten haar problemen zouden veroorzaken. Joan is nu in betere vorm dan ooit en haar veel gevolgde Instagram-pagina kan dit bevestigen.

Joan beseft eindelijk hoe belangrijk het is om gezonde eetgewoonten te volgen en constant in beweging te zijn. Allemaal dankzij haar arts die haar bang heeft gemaakt tijdens de laatste controle, vanwege de verschillende hoge waarden die ze had: haar bloeddruk was extreem hoog, net als de niveaus van brandend maagzuur en cholesterol. De specialist schreef verschillende medicijnen voor om haar problemen te behandelen, maar stelde ook voor dat ze haar eetgewoonten en levensstijl radicaal zou veranderen om af te vallen.

Toen ze de woorden van de dokter hoorde, bedacht Joan dat ze langer en beter wilde leven dan ze tot nu toe had gedaan, dus ondernam ze actie. "Ik wist dat ik iets moest doen. Ik had mijn moeder hetzelfde zien doormaken, medicijnen na medicijnen innemen, en zij wilde niet hetzelfde leven voor mij”, zei de vrouw.

Op weg naar het bereiken van haar gezonde doelen, kreeg MacDonald de steun van haar familie, met name haar oudste dochter Michelle, een voedingsdeskundige en fitness-specialiste, en eigenaresse van de Tulum Strength Club in Mexico, een plek om te trainen. Joan meldde zich aan voor het programma van haar dochter en het duurde niet lang voor de resultaten zichtbaar werden.

Advertisement

Joan begon helemaal opnieuw en verloor 62 kg, wat haar kracht aanzienlijk verhoogde en haar conditie verbeterde. Om die resultaten te bereiken, had Joan veel doorzettingsvermogen en discipline nodig. ’s Ochtends staat ze vroeg op om naar de sportschool te gaan, waar een reeks geplande oefeningen op haar wachten.

Joan heeft ons laten zien dat er zelfs op oudere leeftijd een radicale verandering kan plaatsvinden, als we dat echt willen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt