Dit echtpaar heeft een speciaal bed gemaakt voor alle honden die door de opvangplaatsen zijn gered en nu in hun huis wonen - BekijkDezeVideo.nl
x
Dit echtpaar heeft een speciaal bed…
Deze pinguïn met een rugzak om gaat elke dag naar de markt om vis te kopen Als je niet tevreden bent met je leven, heb je zelf de verantwoordelijkheid om het te veranderen

Dit echtpaar heeft een speciaal bed gemaakt voor alle honden die door de opvangplaatsen zijn gered en nu in hun huis wonen

28 November 2019 • Door Janine
9.141
Advertisement

Elke hondenbezitter kent het ongemak van onvoldoende ruimte in het bed voor haar en voor de honden die ze in huis heeft. En we weten allemaal dat het bed eigenlijk van de honden is: als je meer dan één hond hebt, willen ze allemaal op het bed liggen, maar als je er één af gooit, moeten alle anderen er ook af. Een Amerikaans echtpaar heeft besloten het probleem op te lossen: wat je nodig hebt is een enorm groot bed, dat is alles!

via: Today

Na weer een moeilijke nacht met 8 honden in bed te hebben doorgebracht, besloten Chris en Marisea Hughes dat er iets moest veranderen. Ze vroegen een meubelfabrikant om een gepersonaliseerd bed te creëren dat groot genoeg was voor iedereen. Dit bed had 6 maanden nodig om gemaakt te worden en heeft zelfs een aangepaste ladder voor de oudere honden en een aantal laden voor de dekens en lakens. De ontwerper, Mike Ford, beweert een handgesneden pootafdruk aan het hoofdeinde te hebben toegevoegd, geïnspireerd op zijn oudere hond Bailey die overleden is.

De Hughes runnen al jaren een non-profit organisatie genaamd Mr. Mo Project, die bejaarde en zieke honden uit asiels redden en hun missie is om ze voor de rest van hun leven een permanent huis te geven en zorg te dragen voor de daaruit voortvloeiende medische kosten.

Het vinden van huizen voor oudere of zieke honden kan moeilijk zijn vanwege de zorg en de kosten die hiermee gepaard gaan. Maar dit is het belangrijkste doel van het Mr. Mo Project: deze dieren tot hun laatste dagen een programma voor plaatsing in ziekenhuisfaciliteiten bieden en alle kosten dekken!

Met deze prachtige doelen en hun passie voor honden, was het kinderspel voor de Hughes om zoveel mogelijk honden in hun huis te krijgen... en ze allemaal in bed te laten slapen! De 8 honden van Chris en Mariesa houden van hun nieuwe ruimte, ze voelen zich levendiger en eindelijk... uitgerust!

Advertisement

Een geweldig initiatief van Chris en Marisea Hughes en een briljant idee waarvan we hopen dat het ook buiten de Amerikaanse grenzen succesvol zal zijn en dat na verloop van tijd een alternatieve oplossing kan worden voor de opvang voor honderdduizenden zwerfhonden in de hele wereld.

Goed gedaan!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt