Deze hond rende weg van huis om twee dagen door te brengen met haar onwaarschijnlijke hertenvriend - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze hond rende weg van huis om twee…
Op 89-jarige leeftijd besluiten twee onafscheidelijke vriendinnen om samen in hetzelfde bejaardentehuis te gaan wonen Ze leren elkaar op een online site kennen en wanneer ze elkaar ontmoeten, ontdekken ze dat ze 30 jaar geleden verliefd op elkaar waren

Deze hond rende weg van huis om twee dagen door te brengen met haar onwaarschijnlijke hertenvriend

Door Janine
5.315
Advertisement

Een van de ergste nachtmerries van degenen die met een huisdier leven, is dat de trouwe vierbenige vriend plotseling kan verdwijnen. Om de meest uiteenlopende redenen kunnen onze dieren het huis verlaten en niet in staat zijn veilig terug te keren, waardoor de eigenaren in een staat van diepe angst en onzekerheid worden gebracht.

Dit geldt nog meer voor degenen die op het platteland wonen. Zoals Rachel Howatt, een Canadese vrouw die bezorgd was om de verdwijning van haar husky Koda. De hond keerde gelukkig na twee dagen weer veilig thuis, alsof er niets was gebeurd. En wat Rachel en haar familie ontdekten over die tijdelijke verdwijning was echt ongelooflijk.

De zoekacties van de vrouw en haar familie liepen op niets uit: er was geen spoor van Koda te bekennen, hoewel het bosrijke gebied rond haar huis goed uitgekamd was. Toen de hond terugkeerde, herinnerde Rachel zich echter een belangrijk detail. Ze wist dat haar buren een jachtcamera hadden die op een onbewoond gebied bij hun huis gericht stond.

Dus, in overeenstemming met hen, besloot ze te controleren of Koda daar toevallig langs was gelopen. En toen vond de mysterieuze verdwijning van de husky een verklaring. De afbeeldingen toonden duidelijk de hond die een echt avontuur had beleefd, met een onwaarschijnlijke nieuwe vriend.

Advertisement

Het ging om een hert, ontmoet in het bos, met wie ze twee dagen door had gebracht met spelen, eten en slapen. En het hert, volgens de verzamelde foto's, werd helemaal niet gestoord door de aanwezigheid van Koda. Integendeel, het leek erop dat de twee elkaar al kenden en dat ze veel tijd samen hadden gedeeld, net als twee oude vrienden die elkaar na enige tijd weer ontmoeten.

Wie weet of Koda nog een keer van de gelegenheid gebruik zal maken om een "pauze" te nemen van haar leven thuis en haar vriend het hert op te zoeken. Gelukkig liep haar verdwijning goed af, en ze liet iedereen nogmaals zien dat dieren echt weten hoe ze ons op de meest originele en grappige manieren kunnen verrassen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt