Pitbull grijpt pasgeboren baby bij de luier en redt haar uit het huis dat in brand stond (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

09 November 2021

Pitbull grijpt pasgeboren baby bij de luier en redt haar uit het huis dat in brand stond (+ VIDEO)
Advertisement

Wie zei dat de pitbull een bijzonder agressief hondenras is die nooit in de buurt van mensen mag komen? Dit buitengewone reddingsverhaal zal je absoluut van gedachten doen veranderen en je ervan overtuigen dat het sociale stigma en de vooroordelen jegens bepaalde hondenrassen vaak ongegrond zijn. De hoofdrolspelers van dit ongelooflijke verhaal zijn een pitbull genaamd Sasha en een zeven maanden oud meisje genaamd Masalaiah...

via ABC 7 News

Look ➡️➡️Pitbull drags baby through diaper and rescues! 🔽🔽 We Love Pitbull 😍😍😍

Pubblicato da OMGPets su Giovedì 1 agosto 2019

De moeder van de zeven maanden oude baby, Latana Chai, vertelde wat er gebeurde die noodlottige nacht van 3 juni 2018, onbewust slachtoffer van een grote brand die op een zomeravond in het huis van de buurman in een buitenwijk van Californië ontstond. De vrouw merkte dat er iets mis was vanaf het moment dat Sasha, haar acht maanden oude pitbull, aanhoudend begon te blaffen en aan de voordeur buiten de tuin begon te krabben; het was rond middernacht.

Toen Latana zich realiseerde dat er iets mis was, ging ze naar beneden, controleerde of alles in orde was, en zag toen een rookwolk die vanuit het huis van de buren kwam en zich langzaam naar haar huis verspreidde: de hond waarschuwde haar dat het vuur hen ook zou treffen!

Advertisement
Wikimedia/Not The Actual Photo

Wikimedia/Not The Actual Photo

Latana Chai, gegrepen door angst, ging onmiddellijk naar boven naar haar huis om haar zeven maanden oude dochtertje te redden: wie weet wat er had kunnen gebeuren als de hond hen niet had gewaarschuwd!

Maar voordat ze zich realiseerde dat iemand al aan de baby had gedacht, realiseerde de vrouw zich hoe moedig hun pitbull was geweest: ze was Masailah's slaapkamer al binnengegaan en sleepte haar uit bed, greep haar bij de luier en rende toen naar beneden, naar buiten, veilig en wel van de vlammen die op het punt stonden zich ook in hun huis te verspreiden.

Nadat het vuur door de brandweer was geblust, zei Latana Chai opgelucht: "Mijn pitbull Sasha heeft ons allemaal gered, mij en mijn dochter. Want als zij er niet was geweest, denk ik niet dat iemand van ons in dit wooncomplex iets zou hebben gemerkt, en wie weet wat er zou zijn gebeurd als mijn hond niet had besloten om aanhoudend te blaffen en aan mijn deur te krabben!"

Eind goed, al goed, en onze meest speciale dank gaat uit naar deze zeer dappere pitbull, die niet twee keer heeft nagedacht om de zeven maanden oude baby met de luier tussen haar tanden te pakken om haar te redden!

Advertisement