Een vader filmt zijn dochter 20 jaar lang en maakt een video die ons eraan herinnert hoe snel onze kinderen groeien - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een vader filmt zijn dochter 20 jaar…
Elke dag bezoekt dit hert een oude vrouw die zich alleen voelt: tussen de twee ontstaat een geweldige vriendschap De nieuwste absurde mode van de plastische chirurgie: lippen zoals die van slechteriken uit tekenfilms

Een vader filmt zijn dochter 20 jaar lang en maakt een video die ons eraan herinnert hoe snel onze kinderen groeien

Door Janine
3.208
Advertisement

Kinderen groeien snel op en dat realiseer je je pas als je een baby in je armen hebt die elke dag verandert. Ouders zijn er trots op hun kinderen te zien opgroeien, eerst baby's, daarna steeds onafhankelijkere kinderen en daarna volwassenen die klaar zijn om hun eigen leven op te bouwen. Tegelijkertijd vergezelt een gevoel van nostalgie ons op deze weg.

Frans Hofmeester, de auteur van een prachtige video die laat zien hoe het kleine meisje van 0 naar 20 jaar is veranderd, is zich hier goed van bewust. Een heel lang project maar dat ouders over de hele wereld blijft ontroeren.

via: Motherly

Dit is de kleine Lotte, een paar weken oud.

De vader van Lotte is Frans Hofmeester, een Nederlandse regisseur die zijn dochter elke dag zag veranderen en besloot haar elke week vast te leggen. Zo begon hij tientallen video's te maken, die hij in volgorde heeft gemonteerd om de groei van zijn dochter te bekijken.

Hij publiceerde de eerste video toen Lotte 12 was: de video, gepubliceerd op YouTube, heeft veel ouders over de hele wereld ontroerd die, net als Frans, goed beseffen dat hun kinderen te snel groot worden.

Advertisement

Frans ging daarna door met het project, tot de twintigste verjaardag van zijn dochter. Een heel belangrijk doel voor het meisje, dat nu de volwassen wereld betreedt.

De video is een dierbare herinnering voor de ouders van Lotte, maar ook een boodschap voor alle ouders ter wereld: mis geen moment van je kinderen, want ze worden in een mum van tijd volwassen en onafhankelijk!

Mis de volledige video van de groei van Lotte niet, van 0 tot 20 jaar!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt