x
De geadopteerde pitbull kan niet stoppen…
Een vrouw verbood haar rokende schoonmoeder haar dochter aan te raken voordat ze zich had omgekleed en haar handen had gewassen Een vader ontdekt dat zijn dochter een klasgenoot pest, dus neemt hij het slachtoffer mee om te winkelen in plaats van zijn dochter

De geadopteerde pitbull kan niet stoppen met het omhelzen van het meisje dat hem uit een asiel heeft gehaald

05 December 2019 • Door Janine
39.853
Advertisement

Een hond adopteren uit een asiel is een voorbeeldig gebaar. Elke hond verdient het om een baasje te hebben, die hem alle aandacht kan geven en hem een schuilplaats tegen de kou kan garanderen. Asielen zijn trieste plaatsen, maar altijd vol hoop: de honden, evenals de vrijwilligers die hier tijd en inzet aan besteden, houden de deur op een kier met de mogelijkheid dat iemand met de bedoeling komt om een leven te redden.

Gelukkig zijn er in de wereld mensen zoals Kayla Filoon, een jong meisje dat echt een puppy wilde om van te houden: en ze vond hem in het asiel.

via: The Dodo

And THIS right here people is why you should adopt!!! My niece and her newly adopted ACCT Philly dog of less than 2...

Pubblicato da Jamie Holt su Lunedì 6 febbraio 2017

Vastbesloten om een pup te adopteren, ging Kayla naar een asiel: haar ogen ontmoetten die van een gehavende pitbull. Zijn vorige eigenaar wilde hem niet meer en liet hem in het asiel achter: hij was heel mager, hij had geen haar op zijn oren en op zijn staart. Ondanks zijn uiterlijk wist Kayla in haar hart dat deze pitbull precies de reden was waarom ze was gekomen.

Russ, dit is de naam die Kayla aan de pitbull gaf, hechtte zich heel snel aan zijn nieuwe baasje. Kayla nam hem mee naar huis en merkte dat hij nog steeds erg bang en gedesoriënteerd was: hij verloor haar geen seconde uit het oog.

Op een avond zat Kayla op de bank huiswerk te maken op de pc: Russ was bij haar, maar hij zat niet alleen naast haar. Russ leunde tegen haar aan, alsof hij op zoek was naar gezelschap en tegelijkertijd het meisje wilde bedanken voor het adopteren. Een zeer tedere scène die haar kamergenoten hebben vastgelegd met een foto. Russ viel in slaap naast Kayla en voelde zich hier veilig in een huis dat omringd is door nog onbekende mensen.

Veel mensen denken dat pitbulls honden zijn waarvan het beter is om uit de buurt te blijven: maar misschien komt dit door de mens en de manier waarop hij de hond opvoedt. Russ was, net als zoveel andere honden die in kennels zitten of in de steek gelaten zijn, gewoon een wezen dat een thuis en veel liefde nodig had.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt