De geadopteerde pitbull kan niet stoppen met het omhelzen van het meisje dat hem uit een asiel heeft gehaald

Janine image
door Janine

05 December 2019

De geadopteerde pitbull kan niet stoppen met het omhelzen van het meisje dat hem uit een asiel heeft gehaald
Advertisement

Een hond adopteren uit een asiel is een voorbeeldig gebaar. Elke hond verdient het om een baasje te hebben, die hem alle aandacht kan geven en hem een schuilplaats tegen de kou kan garanderen. Asielen zijn trieste plaatsen, maar altijd vol hoop: de honden, evenals de vrijwilligers die hier tijd en inzet aan besteden, houden de deur op een kier met de mogelijkheid dat iemand met de bedoeling komt om een leven te redden.

Gelukkig zijn er in de wereld mensen zoals Kayla Filoon, een jong meisje dat echt een puppy wilde om van te houden: en ze vond hem in het asiel.

via The Dodo

Advertisement

And THIS right here people is why you should adopt!!! My niece and her newly adopted ACCT Philly dog of less than 2...

Pubblicato da Jamie Holt su Lunedì 6 febbraio 2017

Vastbesloten om een pup te adopteren, ging Kayla naar een asiel: haar ogen ontmoetten die van een gehavende pitbull. Zijn vorige eigenaar wilde hem niet meer en liet hem in het asiel achter: hij was heel mager, hij had geen haar op zijn oren en op zijn staart. Ondanks zijn uiterlijk wist Kayla in haar hart dat deze pitbull precies de reden was waarom ze was gekomen.

Advertisement

Russ, dit is de naam die Kayla aan de pitbull gaf, hechtte zich heel snel aan zijn nieuwe baasje. Kayla nam hem mee naar huis en merkte dat hij nog steeds erg bang en gedesoriënteerd was: hij verloor haar geen seconde uit het oog.

Op een avond zat Kayla op de bank huiswerk te maken op de pc: Russ was bij haar, maar hij zat niet alleen naast haar. Russ leunde tegen haar aan, alsof hij op zoek was naar gezelschap en tegelijkertijd het meisje wilde bedanken voor het adopteren. Een zeer tedere scène die haar kamergenoten hebben vastgelegd met een foto. Russ viel in slaap naast Kayla en voelde zich hier veilig in een huis dat omringd is door nog onbekende mensen.

Veel mensen denken dat pitbulls honden zijn waarvan het beter is om uit de buurt te blijven: maar misschien komt dit door de mens en de manier waarop hij de hond opvoedt. Russ was, net als zoveel andere honden die in kennels zitten of in de steek gelaten zijn, gewoon een wezen dat een thuis en veel liefde nodig had.

Advertisement