De nieuwste absurde mode van de plastische chirurgie: lippen zoals die van slechteriken uit tekenfilms - BekijkDezeVideo.nl
x
De nieuwste absurde mode van de plastische…
Een vader filmt zijn dochter 20 jaar lang en maakt een video die ons eraan herinnert hoe snel onze kinderen groeien Het meisje kan haar kat niet langer houden en laat een briefje achter aan degenen die het adopteren:

De nieuwste absurde mode van de plastische chirurgie: lippen zoals die van slechteriken uit tekenfilms

06 December 2019 • Door Janine
13.797
Advertisement

De cosmetische chirurgie werd altijd al toegepast, niet alleen voor functionele en “herstellende" doeleinden, maar ook puur esthetisch. Veel vrouwen (maar ook mannen!) nemen hun toevlucht tot een operatie, zelfs als het absoluut niet nodig lijkt te zijn. Sommige mensen denken eraan hun neus, lippen en jukbeenderen een beetje aan te passen en veranderen hun gezicht in iets onherkenbaars. De nieuwste absurde mode in de cosmetische chirurgie zijn de Devil Lips, oftewel “de lippen van de duivel”. Wat is dat precies? Het bestaat uit het optillen van twee of meer mondhoeken zodat ze lijken op die van slechteriken uit tekenfilms.

via: iheart

Er staan verschillende foto's online die, vooral op Instagram, rondgaan en waar veel over wordt gesproken, vanwege deze nieuwe trend. Ze worden "de lippen van de duivel" genoemd, een naam die verwijst naar de vorm die de lippen aannemen dankzij deze specifieke filler. De hashtag wordt steeds populairder op sociale netwerken, temidden van de algemene verbijstering van velen die niet kunnen geloven dat er echt mensen zijn die zulke lippen willen hebben.

Advertisement
Advertisement

Wat vindt jij van deze vreemde mode?

Tags: WTFVrouwenMode
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt