Deze kat opende een pakket tortilla's om ze op te eten toen zijn baasje naar het toilet ging - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze kat opende een pakket tortilla's…
Een Duitse herder graaft wanhopig daar waar zijn baasje werd begraven Ik leer dat ik niet altijd hoef te reageren op alles wat me pijn doet

Deze kat opende een pakket tortilla's om ze op te eten toen zijn baasje naar het toilet ging

Door Janine
962
Advertisement

Toen de kat Cowboy werd verwelkomd in de opvang Fishtails Animal Rescue in Philadelphia, in de Verenigde Staten, was hij weinig meer dan een kitten en zijn gezondheid was zeker niet de beste. Vanwege een lelijke luchtweginfectie had hij talloze behandelingen nodig, en gelukkig vond hij Cat Keegan op zijn weg, een meisje dat aanbood om zijn herstel op de voet te volgen, en ze werd veel meer dan een simpele “kennis”.

Cowboy herstelde gelukkig goed, en de kat groeide op met een mooi sterk en levendig karakter, waardoor hij de hoofdpersoon van verschillende avonturen was, die op zijn zachtst gezegd gedenkwaardig waren.

Zijn "specialiteit", volgens wat Cat zei, is namelijk voedsel stelen van mensen. Restjes, koelkast, voedsel onbeheerd achtergelaten: niets ontsnapt aan Cowboy. Voor hem is eten wat zijn menselijke vrienden eten een echte levensmissie, die elke dag moet worden volbracht, zonder op te geven.

In dit opzicht besloot Keegan om een echt hilarische gebeurtenis te delen. Cat was net thuisgekomen uit haar werk en omdat ze ook boodschappen had gedaan, had ze de tassen met levensmiddelen in de keuken gezet en was toen naar het toilet gegaan. Binnen een minuut - precies de tijd dat het meisje even weg was - was Cowboy in staat om door de boodschappentassen te snuffelen en, met zijn poten, een zak tortilla's te openen.

Advertisement

Het waren maar liefst 20 tortilla's die deze hebzuchtige en nieuwsgierige kat zich deed smaken, waardoor Cat totaal verrast was toen ze terugkeerde naar de keuken om de boodschappen op te ruimen die ze had gekocht. Cowboy, schuldig maar trots, probeerde te ontsnappen met een van de tortilla's nog in zijn bek, zodat hij kon genieten van de blik - en de verwijten - van het meisje.

Een werkelijk grappige gebeurtenis, dat de menselijke vriendin van deze ondeugende kat niet anders kon dan delen. Waarschijnlijk niet de laatste "diefstal" van Cowboy, en velen zullen soortgelijke situaties hebben meegemaakt met hun huiskatten. Het valt niet te ontkennen: als een kat iets in zijn kop heeft, zijn we er zeker van dat hij het zal doen, in de kortst mogelijke tijd en de mensen eromheen verrast maar tegelijkertijd geamuseerd achterlatend!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt