Kat steelt graag schoenen van alle buren maar baasje betrapt hem. Via Facebookgroep komen de schoenen terug - BekijkDezeVideo.nl
x
Kat steelt graag schoenen van alle buren…
Voorkom vroegtijdig oud worden door je deze 7 slechte gewoontes niet aan te wennen Hond krijgt huilende baby rustig door haar favoriete beertje te gaan brengen

Kat steelt graag schoenen van alle buren maar baasje betrapt hem. Via Facebookgroep komen de schoenen terug

21 Augustus 2021 • Door Skip
1.763
Advertisement

Wie katten heeft in huis weet maar al te goed wat voor een "kattenkwaad" ze uit kunnen halen. Buiten de hang naar alles te krabben wat er te krabben valt lijken deze dieren ook over een karaktertrek te beschikken waarin ze uniek zijn. Namelijk dat ze onverholen dieven zijn. Enkele zijn echte meesterdieven en kunnen ze niet alleen stelen maar dingen ook in de meesst afgelgen hoekjes van huis verstoppen, waardoor we ze nooit meer terug zullen gaan zien.

De kat met het hoogste record aan gestolen waar is toch echt wel Jordan, Een hele leuke zwart-witte kat die met zijn baasje Bj Ross in Altoona, Pennsylvania woont. Hij is niet alleen goed in jatten, hij is ook nog eens heel gewiekst omdat hij in het holst van de nacht zijn diefstallen pleegt zodat niemand hem kan betrappen.

via: The Dodo

Een poosje terug merkte Bj Ross op dat er schoenen in de tuin stonden die niet van haar waren. Dit was hoogst ongebruikelijk. Zij vroeg zich echter niet af waar ze vandaan kwamen of hoe ze daar terechtkwamen. Zij gooide de schoenen weg zonder al te veel nadenken weg. Nadat er nog een aantal op mysterieuze wijze bij waren gekomen begon Bj argwaan te krijgen en begon ze te denken dat haar kat wel een aandeel zou kunnen hebben in deze kleine misdaad, dat hij dus de schoenen stal van buren en die haar dan gaf als cadeautjes.

Ross voelde zich enorm schuldig naar haar buurt toe en wilde ze de schoenen weer teruggeven. Maar aangezien ze niet wist welk paar bij wie hoorde maakte ze maar een Facebookgroep aan. Ze deed dit in de hoop dat iemand zijn eigen paar schoenen zou herkennen. Toen de groep bekender werd, steeg ook de roem van de kleine Jordan, die in de gratie viel bij de mensen die lazen over zijn hele geestige hobby.

Naar het zich laat aanzien stal de kat niet alleen schoenen. Op de lijst stonden ook honkbalhandschoenen, badpakken, knie- en elleboogbeschermers. Echt een expert dus op zijn vakgebied!

Ross deed het dier in de tuin, na de bizzare ontdekking, een GPS-tracker en camera om, zo kon ze hem constant volgen. Uit de filmpjes bleek dat er nog een veel leukere anecdote kon worden verteld. Als het Jordan namelijk niet lukte om het paar schoenen in een keer mee te nemen, maakte hij twee keer dezelfde trip om steeds een schoen te halen.

Advertisement

Toen een van de schoenenbezitters van zich liet horen werd Ross verrast door het feit dat Jordan het niet bij een paar schoenen liet. Hij had wel zes paar van deze bezitter gestolen. "Ik kon niet geloven dat een kat dit allemaal gedaan had. Ik dacht de hele tijd dat het mijn kinderen waren!"

Wat het hele gebeuren er nog grappiger op maakte is dat Jordan niet alleen is gedurende zijn nachtelijke avonturen, want heel vaak heeft hij een handlanger bij de buit, namelijk zijn broertje Misletoe.

foto: Instagram

Nou we kunnen wel zeggen dat Jordan de liefste dief ter wereld is. Nu rest alleen de vraag nog: zal hij doorgaan met zijn dievencarrière nu hij is gesnapt?

In geval van twijfel moet je z'n Instagrampagina in de gaten houden!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt