De kat wil de hele dag bij haar baasjes op schoot zitten, dus maken ze nepbenen waar ze op kan liggen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
De kat wil de hele dag bij haar baasjes…
Hoe zuurdesem thuis te bereiden: water, meel en veel geduld voor een tijdloos recept Joey, de 13-jarige die wordt behandeld voor kanker die een bijzondere

De kat wil de hele dag bij haar baasjes op schoot zitten, dus maken ze nepbenen waar ze op kan liggen

Door Janine
2.911
Advertisement

Sommige katten kunnen gewoon niet zonder hun aanhankelijke en "knuffelige" instinct. Het zijn precies die kattenvrienden die, zodra ze hun baasjes in ontspannen situaties zien, begrijpen dat dit het moment is om in actie te komen, om hun dagelijkse verwendosis te krijgen.

Het is namelijk sterker dan zijzelf: vaak, om te krijgen wat ze willen, komen ze ook de persoonlijke ruimtes van de mensen om hen heen binnenvallen. Ziggy is precies zo. De prachtige 10-jarige kat, geadopteerd uit een Londense opvang door Rebecca en haar man, is een echte expert in het uitvoeren van haar "aanvallen van verwennerij”. Als ze iemand leuk vindt, wil ze bij die persoon op schoot zitten: daarom hebben haar menselijke vrienden een ingenieuze en grappige strategie bedacht om haar zich zo comfortabel mogelijk te laten voelen als ze even geen tijd voor haar hebben…

via: The Dodo

Het is duidelijk te zien wanneer Ziggy op het punt staat haar "aanval" van knuffels en liefkozingen te lanceren: haar oren buigen en het is op dat moment duidelijk dat de kat op de benen zal springen of alles zal doen om het zich comfortabel te maken op de mensen om haar heen, die net zijn gaan zitten. En het maakt niet uit of ze haar niet op schoot of naast haar willen hebben: Ziggy vindt altijd wel een plekje.

Er zijn echter momenten waarop, ondanks de liefde die ze voor haar voelen, Rebecca en haar man dingen te doen hebben en ze geen tijd hebben om haar aandacht te geven, zelfs als de kat op het toetsenbord van hun computer zit... Wat doe je dan? Op dat moment kwam het idee. Als Ziggy zo graag bij iemand op schoot ligt, waarom zou je dan geen nepbenen maken, speciaal ontworpen om haar op haar gemak te laten voelen wanneer haar baasjes haar geen aandacht kunnen geven?

Met een broek, twee sneakers, wat opvulling en een verwarmd kussen erin verborgen, heeft Rebecca's echtgenoot een heel bijzonder object gecreëerd dat in alle opzichten lijkt op een mens waarop Ziggy in alle rust kan zitten.

En zo gebeurde. Hoewel de man niet echt geloofde in de effectiviteit van zijn oplossing, ging de kat graag op de nepbenen liggen en bleef daar enkele uren lekker rustig liggen. Natuurlijk lijkt het object misschien een beetje angstaanjagend, maar het zorgt zeker voor een beetje gemoedsrust voor de twee menselijke vrienden van Ziggy, wanneer ze iets moeten doen en zich niet kunnen wijden aan hun kat.

Advertisement
foto: Reddit

Wie weet wat de grappige kat ervan vindt. Misschien zal ze vroeg of laat de truc opmerken en zal ze de verwennerij van haar "echte" eigenaren van vlees en bloed opeisen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt