Deze hond is gek op zijn oudere buurvrouw en staat erop haar elke dag te bezoeken - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze hond is gek op zijn oudere buurvrouw…
Ze laat snacks achter voor de bezorger die rond de feestdagen werkt: hij danst van vreugde wanneer hij het ziet Een paard komt het huis van een onbekende binnen: de eigenaar bevestigt dat het dier van gesloten omgevingen houdt

Deze hond is gek op zijn oudere buurvrouw en staat erop haar elke dag te bezoeken

Door Janine
4.079
Advertisement

De Golden Retriever is een trouwe en gehoorzame hond die alles voor zijn gezin zou doen. Cheddar is een hond die 8 jaar in hetzelfde huis woonde, omringd door de genegenheid van zijn baasjes. Toen zijn menselijke “vader” echter ernstig ziek werd, had zijn familie niet langer de tijd en de middelen om voor hem te zorgen. Dus brachten ze hem naar een opvanghuis, in de hoop dat Cheddar een ander liefdevol gezin zou vinden. Gelukkig was dat zo!

Vanaf het moment dat de hond zijn nieuwe thuis betrad, maakte hij meteen duidelijk hoe dankbaar hij zijn nieuwe familie was voor het feit dat ze hem hadden geadopteerd, en hij bleef altijd en op elk moment in de buurt van zijn "ouders".

Shelley Vassall, het baasje van Cheddar, zei: "Hij heeft heel, heel, heel veel behoefte aan genegenheid. Hij kan niet alleen gelaten worden. Het enige wat hij wil is dat je alle aandacht op hem richt. Als je hem begint te aaien en er dan mee stopt, begint hij je arm te slaan met zijn kop of raakt je aan met een poot die je zegt om door te gaan. Als het kon, zou hij je daar uren laten zitten, gewoon om zich te laten aaien.

Cheddar is een zeer sociale hond, die vooral graag bij mensen is, vooral als ze hem aandacht geven. Als hij in gezelschap is, heeft hij bijna nooit een voorkeur, behalve een van zijn buurvrouwen, waar hij compleet verliefd op is geworden.

Advertisement

Op een dag gingen Cheddar en zijn baasje een wandeling maken toen ze een ouder echtpaar op de veranda zagen zitten. Ze stopten even om met hen te praten en voor Cheddar was het liefde op het eerste gezicht met de oudere vrouw, Jean.

Vanaf dat moment wil Cheddar steeds het paar bezoeken en wat tijd met Jean doorbrengen.

Hoewel Jean altijd koekjes klaar heeft liggen voor Cheddar, elke keer dat hij haar bezoekt, is de echte attractie de ongelooflijke band die de hond met haar heeft en die om een of andere reden verschilt van elke band die hij ooit met iemand anders heeft gehad.

Haar elke dag bezoeken maakt hem gelukkig en geeft hem zoveel vreugde; het enige dat hij tijdens zijn bezoekjes wil doen, is gewoon zo lang mogelijk bij haar zitten.

Wanneer ze Jean in de winter bezoeken, brengen ze tijd in huis door, waar Cheddar gewoon naast Jean wil zitten en geaaid wil worden.

Advertisement

Cheddar verheugt zich elke dag op deze bezoekjes en uiteraard kijkt Jean er ook naar uit. De lieve golden retriever is nu 11 jaar oud, maar hij heeft nog steeds veel energie en liefde te bieden aan zijn buitengewone familie en zijn favoriete tante, Jean.

Wat een mooie vriendschap!

Tags: DierenHondenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt