Deze gulle man heeft meer dan 1000 zwerfhonden gered van de dood door ze in zijn schuilplaats te verwelkomen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze gulle man heeft meer dan 1000 zwerfhonden…
Een vrouw adopteert alle 4 dochters van haar vriendin die is overleden aan een hersentumor Wen er aan om van niemand iets te verwachten: je wint aan geluk en welzijn

Deze gulle man heeft meer dan 1000 zwerfhonden gered van de dood door ze in zijn schuilplaats te verwelkomen

Door Janine
23.449
Advertisement

We houden allemaal van de verhalen van mensen die voor behoeftige dieren zorgen, maar weinigen van hen kunnen concurreren met Sasha Pesic. De afgelopen 10 jaar heeft Sasha's liefde voor honden hem ertoe gebracht meer dan 1.100 honden te redden in Niš, in Servië; dit alles was mogelijk dankzij Sasha's Shelter, de veilige haven die hij voor hen had gecreëerd. De missie van de organisatie van Pesic weerspiegelt de persoonlijke: zoveel mogelijk honden redden uit slechte levensomstandigheden.

via: Patreon
foto: Facebook

Hij heeft veel huisdieren verwelkomd die zwaar waren mishandeld en op de rand van de dood stonden. De gemiddelde bewoner van deze opvang arriveert met gebroken botten, wantrouwen tegenover mensen en weinig wil om te overleven. Ondanks deze angstaanjagende mogelijkheden, doen Sasha en zijn team er alles aan om deze avontuurlijke metgezellen te helpen herstellen, en de meeste doen dat!

Sinds Sasha's Shelter in 2008 werd geopend, heeft hij meer dan 400 honden geholpen bij het vinden van huizen en zorgde hij voor ongeveer 750 honden. Terwijl deze huisdieren op hun gezin wachten, garandeert het asiel dat ze voedsel, veterinaire zorg en tijd krijgen om te spelen en socialiseren met de verschillende verzorgers.

foto: Facebook

Je kunt je voorstellen dat het verzorgen van meer dan 750 honden geen gemakkelijke taak is! Elke hond vereist ongeveer $18 per maand om de hulp te krijgen die hij nodig heeft, voor een totaal van $13.500. Gelukkig slaagde het asiel erin voldoende donaties te verzamelen om zijn missie levend te houden!

Advertisement
foto: Facebook

Terwijl de opvang altijd op zoek is naar meer sponsors en supporters die hem kunnen helpen met de nodige kosten, verandert zijn doel nooit: de honden redden en liefdevolle gezinnen voor hen vinden. Bedankt, Sasha Pesic, dat je zoveel moeite hebt besteed aan het redden van levens!

foto: Facebook
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt