Ze kan het zich niet veroorloven om een jurk voor het bal te kopen, dus maakt haar beste vriend een fantastische jurk voor haar - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze kan het zich niet veroorloven om…
Deze man heeft zijn baan als bewaker opgezegd om zich te wijden aan de manicure en tegen zijn depressie te vechten Hij laat per ongeluk de deur 's nachts open en vindt een hond in de woonkamer: uiteindelijk besluit hij haar te adopteren

Ze kan het zich niet veroorloven om een jurk voor het bal te kopen, dus maakt haar beste vriend een fantastische jurk voor haar

21 December 2019 • Door Janine
35.208
Advertisement

Addi Rust had de jurk van haar dromen gevonden en stelde zich voor dat ze het tijdens het bal zou dragen, net als een echte prinses. Het probleem is dat ze het helemaal niet kon betalen en daarom zou die droom slechts een droom blijven. Maanden voor het grote evenement wist Addi nog steeds niet wat ze zou dragen en, zonder erbij na te denken, maakte ze een grapje met de jongen die haar zou hebben vergezeld naar het bal, oftewel haar beste vriend: "Parker, waarom maak jij mijn jurk niet?!”. Het was gewoon een grapje, maar de jonge Parker nam het letterlijk en slaagde erin om een fantastische jurk te maken voor zijn beste vriendin.

via: Dailymail

Addi had nooit verwacht dat Parker, haar beste vriend, zou beginnen met het naaien van een jurk. De reden? Parker was gewoon een middelbare schooljongen die nog nooit iets in zijn leven had genaaid, zelfs geen knoop - hoe zou hij de jurk voor het bal moeten maken? Maar door zijn mouwen op te stropen en met veel goede wil, ging Parker aan de slag.

Hij begon te leren naaien en bleef maandenlang de technieken bestuderen, dankzij de hulp van zijn oma. Hij wist dat het niet gemakkelijk zou zijn, maar hij was vastbesloten om zijn doel te bereiken: hij zou er zelfs 100 keer over hebben gedaan om het zonder fouten te maken. De avond voor het bal was hij nog de laatste hand aan de jurk aan het leggen.

Advertisement

Addi had een vaag idee van hoe het eindresultaat eruit zou zien, omdat ze getuige was geweest van het proces en een schets van de jurk had gezien, maar toen ze het zag toen het af was, kon ze haar tranen niet bedwingen. Een perfecte jurk, in Assepoester-stijl!

Het eindresultaat heeft Addi verbluft, maar niet alleen haar - iedereen was sprakeloos door de onverwachte vaardigheid van de jongen.

Een sprookjesverhaal, waarin vriendschap in al zijn essentie wordt gevierd!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt