Een hond zorgt voor een geit en behandelt het alsof het haar pup is - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een hond zorgt voor een geit en behandelt…
Een Labrador blijf een hele nacht weg en keert terug naar huis met twee nieuwe vrienden: een hond en een geit Er bestaan

Een hond zorgt voor een geit en behandelt het alsof het haar pup is

Door Janine
10.250
Advertisement

Er zijn instincten in de dierenwereld die ook verder gaan dan de verschillen in soorten. En zo kan het gebeuren dat een hond liefdevol zorgt voor een geitje, net alsof het een soortgelijke was. Een scène vastgelegd op een video die ons laat zien hoe alles mogelijk is tussen dieren en hoe wij mensen veel kunnen leren - bijvoorbeeld voorbij de verschillen en alleen op die onzichtbare draad die alle inwoners van deze wereld bindt, reageren!

Wie had ooit gedacht dat een hond een geit die genegenheid nodig had zou kunnen adopteren? Toch ging het precies zo, zoals blijkt uit een video die op sociale media is gepubliceerd. Het samenbrengen van twee dieren van verschillende soorten kan ingewikkeld zijn, maar als het goed wordt gedaan, kan dit zeer lonende ervaringen opleveren.

Shadow is de naam van de hond, een kruising met een Duitse herder, die in zijn leven slechts één nest heeft gehad voordat hij werd gesteriliseerd: hij moet kennelijk het moeder zijn hebben gemist en dus, toen de familie haar een klein geitje bracht, raakte ze eraan gehecht alsof het haar eigen pup was.

Aan de andere kant had de geit een enorme behoefte aan moederlijke zorg, dus vullen de twee elkaar aan: de geit voelde zich weer veilig, terwijl Shadow haar moederinstinct kon gebruiken.

Volgens de eigenaars speelde Shadow niet alleen met de geit, maar likte het net als honden doen bij hun puppy's.

Advertisement

Een mooi voorbeeld van hoe het volgen van het instinct in de dierenwereld prachtige voorbeelden van solidariteit brengt!

Tags: DierenHondenSchattig
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt