Twee honden uit hetzelfde nest ontmoeten elkaar na een lange tijd en het lijkt erop dat ze elkaar meteen herkennen - BekijkDezeVideo.nl
x
Twee honden uit hetzelfde nest ontmoeten…
Een dappere jongen daalde af in een put om een ​​pup van de verdrinkingsdood te redden Een moeder baart tijdens de pandemie een identieke vierling: een zeldzaam geval dat 1 op de 11 miljoen keer voorkomt

Twee honden uit hetzelfde nest ontmoeten elkaar na een lange tijd en het lijkt erop dat ze elkaar meteen herkennen

25 Mei 2020 • Door Janine
4.628
Advertisement

Iedereen die ooit een pup uit een nest heeft geadopteerd, weet hoe moeilijk het is om er een te kiezen, en de anderen achter te laten. De verleiding om ze allemaal mee te nemen is groot! Hoewel ze allemaal ongetwijfeld een liefdevol leven in het gezin zullen hebben dat ze zal adopteren, is het hartverscheurend om de puppy's te scheiden.

Voor deze twee honden is een gewone wandeling veranderd in een onverwachte familiereünie: ondanks de verschillende kleur maken ze deel uit van hetzelfde nest en na 10 lange maanden hebben ze elkaar herkend door het uitwisselen van "kusjes" en "knuffels".


Dit zijn Monty en Rosie, twee Spoodle puppy's die tot hetzelfde nest behoren. Na 10 maanden kwamen ze elkaar voor het eerst weer tegen.

Spoodles, ook bekend als Cockapoos, zijn geboren uit een kruising tussen een Cocker Spaniel en een poedel. De eigenaar van Rosie, Susan Killip, zei dat de twee tot hetzelfde nest van in totaal 6 honden behoren. Rosie en Monty waren altijd samen tot het moment van adoptie.

Monty werd geadopteerd door Susans vrienden uit een plaats vlakbij, maar de twee honden bleven elkaar slechts een week lang zien. Tien maanden later ontmoetten ze elkaar weer.

Advertisement

Veel mensen beweren dat de honden elkaar misschien niet echt hebben herkend, gezien de lange periode van scheiding en de jonge leeftijd, maar het gedrag dat Monty en Rosie hadden, lijkt precies het tegenovergestelde te suggereren. Zodra ze elkaar tegenkwamen, sprongen ze op een vriendelijke manier tegen elkaar op om elkaar te begroeten. De scène was ook komisch omdat de twee totaal verschillend van uiterlijk zijn, de ene volledig wit en de andere zwart!

Sommigen suggereren dat de honden misschien een zekere overeenkomst tussen elkaar opmerkten en daarom reageerden uit een gevoel van vertrouwdheid. We kunnen niet weten wat de waarheid is, maar dit weerhoudt ons er niet van te denken dat de twee echt blij waren elkaar na een lange tijd te hebben gevonden.

Of ze elkaar nu herkenden of niet, nu weten Monty en Rosie dat ze een vriend in de buurt hebben: hun respectievelijke eigenaren beloven dat ze deze schattige kleine honden vaker laten ontmoeten!

Tags: DierenHondenSchattig
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt