Een hond gaat elke dag naar de opvang en valt na het spelen in slaap op de "zachtste" hond die er is - BekijkDezeVideo.nl
x
Een hond gaat elke dag naar de opvang…
Hij verbergt de symptomen van Covid-19 om getuige te zijn van de bevalling van zijn vrouw: uiteindelijk werd ook zij besmet Tijdens het isolement vraagt een 5-jarige jongen zijn kleine broertje om zijn haar te knippen: hij wil een

Een hond gaat elke dag naar de opvang en valt na het spelen in slaap op de "zachtste" hond die er is

05 April 2020 • Door Janine
3.839
Advertisement

Edna is een lieve kleine hond die sinds ze een puppy is, naar een hondenpension gaat. Sindsdien is haar routine niet veel veranderd en zijn ook haar gewoonten vrijwel onveranderd gebleven: ze speelt ongeveer 3-4 uur non-stop en valt vervolgens als een blok in slaap voor de rest van de dag. De bijzonderheid van Edna is dat ze altijd graag op zoek is naar het gezelschap van een andere hond om een middagdutje te doen. Niet zozeer voor het gezelschap, als wel voor het comfort: Edna kiest altijd de meest zachte hond om tegenaan te liggen.


"Op een oude fiets moet je het leren” en "verander nooit een winnend team”: de lieve hond Edna lijkt haar leven te leiden door deze populaire uitspraken te volgen. Sinds ze nog maar een puppy was, vond Edna het heerlijk om in slaap te vallen tegen de rug van een andere hond. Elke dag koos ze een andere slaappartner en het grappige is dat geen van hen er ooit problemen mee had.

Ze lijken inderdaad allemaal heel comfortabel, net als een kussen...

Het maakt niet uit of de hond groot, middelgroot of klein is: Edna slaapt overal.

Advertisement

Hoewel ze volwassen is en niet langer een pup, vindt Edna het heerlijk om tegen elk type hond aan te kruipen, ook kleinere honden.

Hier slaapt ze op een teckel, alsof het niets is…

Als haar baasje haar komt ophalen, slaapt ze nog en heeft Brianna Gottfried, die in het hondenpension werkt, altijd de grootste moeite om haar wakker te maken.

Advertisement
Tags: DierenHondenSchattig
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt