Goede voornemens voor het komende jaar: leren hoe je jezelf kunt vergeven - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Goede voornemens voor het komende jaar:…
Fat Fred, de kat die 25 kg weegt en waarvan alle voorbijgangers denken dat hij Op de vrienden die bij ons zijn gebleven, ook al zien we elkaar niet meer zo vaak als vroeger

Goede voornemens voor het komende jaar: leren hoe je jezelf kunt vergeven

Door Janine
1.125
Advertisement

Voordat dit jaar eindigt, is een van mijn voornemens voor het nieuwe jaar om mezelf te kunnen vergeven. Ik wil mezelf vergeven voor alle keren dat ik dacht dat ik minder verdiende, omdat ik mezelf had laten gaan in situaties die te lang niet goed zijn gegaan. Omdat ik gehuild heb en de volgende dag wakker werd alsof er niets was gebeurd. Omdat ik niet eerlijk was tegen mezelf en omdat ik sommige delen van mezelf had verborgen omdat ik het te druk had om me zorgen te maken om wat anderen van me dachten.

Om de persoon die ik het afgelopen jaar ben geweest, het spijt me dat ik niet voor je heb gezorgd en anderen voor je heb geplaatst. Het spijt me voor alle keren dat ik je schoonheid en gratie niet heb gewaardeerd en hoe goed je hart is. Het spijt me voor alle pijn die je hebt meegemaakt, maar het spijt me vooral dat ik je in die situatie heb achtergelaten waar ik het beter had kunnen doen.

Om de persoon die ik in het nieuwe jaar zal zijn, ben ik heel enthousiast je te ontmoeten, omdat ik weet dat je fantastisch zult zijn en je fantastische dingen zult doen. Ik weet dat je alles aankan wat het jaar brengt; je ging door een tunnel en het is tijd om het licht te zien. Je verdient alle goedheid die het leven je zal geven, omdat je de mensen om je heen goedheid hebt gebracht, zonder zelfs maar één keer aan jezelf te denken.

foto: Pxfuel

Het zal niet gemakkelijk zijn, maar je zult het overwinnen zoals je altijd doet. Maar wees deze keer alsjeblieft vriendelijker voor jezelf; sta jezelf toe om te rusten wanneer dat nodig is, om die situaties te verlaten die niet goed voor je zijn, om alles te verwijderen dat je vreugde wegneemt en om nooit tevreden te zijn met iets minder dan wat je verdient.

En als je er ooit achter komt dat je niet zo aardig voor jezelf bent geweest, wees dan zo vriendelijk om jezelf het komende jaar te vergeven. Weet dat jij, net als iedereen, fouten kunt maken en ervan kunt leren, en vergeet vooral niet dat jij de enige bent waar je aan het einde van de dag indruk op moet maken!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt