Een Labrador blijf een hele nacht weg en keert terug naar huis met twee nieuwe vrienden: een hond en een geit - BekijkDezeVideo.nl
x
Een Labrador blijf een hele nacht weg…
De chauffeur laat twee honden de bus instappen die op straat waren verdwaald, zodat ze naar huis kunnen gaan Een hond zorgt voor een geit en behandelt het alsof het haar pup is

Een Labrador blijf een hele nacht weg en keert terug naar huis met twee nieuwe vrienden: een hond en een geit

31 December 2019 • Door Janine
30.004
Advertisement

Iedereen met een hond kan begrijpen wat een vreselijk gevoel het is wanneer hij wegloopt. Waar zou hij nu zijn? Zal het in gevaar zijn? Is er iets met hem gebeurd? Dezelfde vragen die Kyle en Laura Krier stelden toen hun zwarte Labrador, Bo, uit hun achtertuin verdween.

Nadat ze naar hem hadden gezocht, keerde het echtpaar terug naar huis om te wachten op zijn terugkeer, wat nooit gebeurde en hen wanhopig maakte. Maar de verrassing zou de volgende dag komen.

De volgende dag kreeg de vrouw een eigenaardig telefoontje: iemand had een zwarte Labrador op straat gezien, in het gezelschap van een andere witte hond en een geit. Inderdaad, een geit, en het karakter van haar hond kennende, was Laura niet verbaasd.

Het bleek dat de twee vrienden in kwestie Ozzy en Libby waren, de hond en de geit van enkele buren uit Krier. De Labrador Bo moet ze gezien hebben en hem hebben meegesleept (of misschien was hij degene die ze meesleepte) in een avontuur door velden en wegen.

Het belangrijkste is dat ze allemaal veilig naar huis zijn teruggekeerd: hier is de video van deze werkelijk schattige terugkeer.

Runaway Labrador Returns With New Friends

"My black Lab ran away last night, he returned this morning with some friends in tow" 😂🐶🐐

Pubblicato da UNILAD su Lunedì 21 gennaio 2019
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt