Elke maandag ontmoeten deze hond en zijn vriend het varken elkaar en hebben plezier alsof het de eerste keer was - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Elke maandag ontmoeten deze hond en…
Dankzij een speciale bionische arm kon deze jongen zijn kleine broertje voor het eerst knuffelen Dit echtpaar besloot op hun bruiloft een

Elke maandag ontmoeten deze hond en zijn vriend het varken elkaar en hebben plezier alsof het de eerste keer was

Door Janine
14.114
Advertisement

We hebben het vaak over onwaarschijnlijke vriendschappen tussen heel verschillende dieren. Het is in feite niet ongewoon om scènes van twee of meer vertegenwoordigers van verschillende soorten te beschrijven of te tonen die zo’n sterke band hebben dat ze in perfecte symbiose spelen en acties uitvoeren.

Zeker, het vermogen dat dieren hebben om te socialiseren en elkaar te respecteren, voorbij elk verschil, is verrassend en grappig. Net als de twee hoofdrolspelers in ons verhaal: een hond en een varken, die eenmaal per week bijeenkomen om hun eigen gewoonte voort te zetten.

Amanda Quick vertelde hun verhaal, compleet met foto's en video’s, menselijke vriendin van het zwarte varken omgedoopt tot Carlton en van de hond Colt. De twee hebben, volgens wat het meisje zei, elke maandag een echte afspraak, die ze niet mogen missen.

Beide dieren werden achtergelaten door hun vorige families: in het geval van het biggetje, was het achterlaten waarschijnlijk te wijten aan het feit dat de vorige eigenaars dachten dat het niet zou groeien, terwijl het wel groter werd. Amanda, als dierenliefhebster, besloot het mee te nemen, om het als een echt huisdier groot te brengen.

De vriendschap met Colt, de hond van haar vriendin Mary, ontstond onmiddellijk. Zelfs na weken missen de twee dieren nooit een gelegenheid om elkaar te ontmoeten, elke keer met hetzelfde enthousiasme als de vorige. Zozeer zelfs dat op maandag, wanneer de twee vrouwen elkaar ontmoeten, Carlton bij de deur wacht, klaar om de deur uit te gaan en zich te herenigen met zijn hondenvriend, die hem springend verwelkomt. Het karakter van het varkentje is volgens Amanda Quick sociaal en vrolijk, in staat om affectie en warmte te geven aan iedereen om hem heen.

Advertisement

De hond Colt van zijn kant heeft bij zijn vriend het varken veel van het enthousiasme gevonden dat zijn artritis hem had afgenomen. Door te rennen, spelen en “vechten” met Carlton, slaagt hij erin zichzelf jong te houden. De vriendschap tussen de twee werd perfect samengevat door een video geplaatst door Amanda op Facebook. Anders maar identiek: deze twee dieren slaagden erin om iedereen een prachtige les in gelijkheid te geven!

Hieronder is de link naar de video van de wekelijkse afspraak tussen Colt en Carlton:

https://www.facebook.com/amanda.alphordquick/videos/2716785488378056/

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt