Ze stelen zijn hond en hij biedt zijn auto aan als beloning voor degene die hem terugbrengt - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Ze stelen zijn hond en hij biedt zijn…
Hij dacht dat hij zijn hele familie tijdens de Holocaust had verloren, maar op 102-jarige leeftijd slaagt deze man erin zijn neef te omhelzen Ze verslaat kanker op slechts 5-jarige leeftijd: wanneer ze terugkeert naar school, organiseert het hele instituut een feest voor haar

Ze stelen zijn hond en hij biedt zijn auto aan als beloning voor degene die hem terugbrengt

Door Janine
13.203
Advertisement

Wat zou je allemaal over hebben voor je hond? Carlos Quiroga was kapot omdat hij Falucho, zijn geliefde hond en beste vriend had verloren. Hij kreeg hem van zijn vader als puppy van 39 dagen oud en vanaf dat moment waren de twee onafscheidelijk. De nacht dat Falucho spoorloos verdween, was een heel moeilijk moment voor Carlos, die er alles aan had gedaan om hem te vinden. De man besloot namelijk zijn auto als beloning aan te bieden aan degene die zijn hond zou vinden.

Falucho was jaren geleden een cadeau van de vader van Carlos en vertegenwoordigde daarom een symbool van liefde - dezelfde liefde die een vader aan een zoon bindt. De twee beleefden samen vele avonturen en ook veel verdriet: de vader van Carlos, de man die hen in die grote vriendschap had samengebracht, stierf helaas voortijdig en liet de jongen en zijn hond achter. Falucho was daarom een “levende herinnering” aan de liefde die Carlos voelde voor zijn vader.

Minuten, uren, dagen en weken gingen voorbij voordat Carlos zijn hond weer kon knuffelen. Uiteindelijk, toen alle hoop verloren leek, ontving Carlos het nieuws waar hij al heel lang op had gewacht: Falucho was gezond en keerde naar hem terug. Misschien had zijn overleden vader naar zijn gebeden geluisterd, omdat een man genaamd José Acosta contact opnam met Carlos om te melden dat hij zijn hond 3 dagen voor het nieuwe jaar had gevonden.

Advertisement

Falucho was gestolen en weggehaald bij Carlos, die meer dan 100 km moest reizen om zijn hond te omhelzen. Hij heeft de verantwoordelijke persoon voor zo'n wreed gebaar niet kunnen vinden en hoopt hem nooit te vinden.

De man die zijn hond had gevonden, José Acosta, was getroffen door het trieste verhaal van het verlies van Falucho en toen hij hem toevallig vond, zorgde hij voor de hond totdat hij in contact wist te komen met Carlos. De man had de genereuze beloning van Carlos kunnen krijgen, maar hij wilde er niets voor terug.

Het belangrijkste was dat de twee elkaar weer gevonden hadden - het maakte de man niet uit om de auto als beloning te ontvangen!

Een mooi verhaal over vriendschap en kleine wonderen die gelukkig een goed einde hadden!

Tags: DierenHondenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt