We moeten ernaar streven onszelf te genezen voordat we weer kunnen liefhebben - BekijkDezeVideo.nl
x
We moeten ernaar streven onszelf te…
Een dief steelt zijn vrachtwagen op een parkeerplaats: zijn geliefde hond zat erin, die hij nooit meer zal zien Buren horen een vrouw schreeuwen en bellen de politie, maar het was een ondeugende papegaai

We moeten ernaar streven onszelf te genezen voordat we weer kunnen liefhebben

13 Januari 2020 • Door Janine
2.582
Advertisement

Ik wou dat ik alles kon repareren wat mensen bij je kapot hebben gemaakt. Ik wou dat ik elke persoon kon wissen die je leven is binnengegaan en gaten in je hart heeft achtergelaten. Ik wou dat er een manier was om je verleden terug te spoelen en pijnlijke herinneringen te wissen die je leven donker maakten. Ik wou dat ik de macht had om je hart binnen te komen en het terug te brengen naar wat het was. Ik wou dat er een manier was om je hart binnen te komen en het weer moedig te maken. Ik wou dat ik je hart kon zuiveren en het kon bevrijden van alle rommel, alle chaos en alle gebroken harten.

foto: Needpix

Ik wou dat ik je de liefde kon laten zien die je hebt gemist, maar lieverd, ik heb geleerd dat liefde niet op die manier werkt en dat genezing niet plaatsvindt als je het niet diep in je ziel voelt. Ik heb geleerd dat een ander mens je niet kan vertellen hoe je je moet voelen of van wie je moet houden of wat voor soort hart je moet hebben. Ik heb geleerd dat ook al ziet de hele wereld iets en wijst je erop, als jij er niet klaar voor bent om het te zien, als jij ervoor kiest om het niet te zien, er nooit iets zal veranderen.

Liefde is de enige kracht waar je niet tegen kunt vechten. Zelfs als je weet dat je zult verliezen, wil je de kracht hebben om het te bestrijden, maar lieverd, dit is een strijd die je alleen zult moeten strijden. Omdat ik nog steeds aan het genezen ben. Ik werk nog steeds aan mezelf. Ik probeer nog steeds een manier te vinden om alles te repareren wat mensen in me kapot hebben gemaakt. Ik probeer nog steeds de wonden in mijn hart te genezen. Ik probeer nog steeds opnieuw moedig te zijn. Om opnieuw te vertrouwen. Weer lief te hebben. En soms wou ik dat er een manier was om te blijven zonder te verdwalen.

foto: Pxfuel

Soms wou ik dat mijn reis eenvoudig en duidelijk was, zodat ik gemakkelijk een oogje dicht kon knijpen voor de realiteit. Naar de feiten die ik maar al te goed ken. Aan de worstelingen die ik nog steeds probeer te overwinnen. Maar hier ben ik, nog steeds bezig met het bijeen rapen van de gebroken stukken. Ik probeer nog steeds zin te geven aan mijn reis. Lieverd, ik heb geleerd dat ik je niet kan dwingen om je hart of de manier waarop je liefhebt te veranderen en ik kan niet veranderen. Ik heb geleerd dat als ik je niet kan helpen genezen, ik je moet laten gaan. Ik heb geleerd dat ik mezelf eerst moet genezen en de rest zal volgen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt