Nadat ze haar nest had verloren, is deze kat weer gelukkig door weeshonden te knuffelen - BekijkDezeVideo.nl
x
Nadat ze haar nest had verloren, is…
Deze vrouw huilt wanhopig als ze ontdekt dat haar opvang voor kangoeroe’s door branden is verwoest Verlegen maar tegelijkertijd “een buitenstaander”: degenen die geboren zijn onder het teken Vissen zijn een voortdurende ontdekking

Nadat ze haar nest had verloren, is deze kat weer gelukkig door weeshonden te knuffelen

15 Januari 2020 • Door Janine
8.930
Advertisement

Voor een moeder is het niet kunnen zorgen voor haar kleintjes, iets hartverscheurends; het is ook waar dat het moederinstinct veel obstakels breekbaar maakt, zoals het verschil in soort. En dit is hoe het volledig spontaan en natuurlijk kan worden voor een kat om de adoptiemoeder van een nest honden te worden waardoor ze allebei hun verloren sereniteit terug krijgen! Dit is het ontroerende verhaal van Katryn en haar puppy's.


Katryn is de naam van een kat die in een opvang, de Langebaan Animal Care, aankwam nadat ze was achtergelaten terwijl ze haar kittens droeg. Helaas hebben de kittens het niet gered en hier leed Katryn erg onder: de medewerkers van de dierenopvang hoorden de kat urenlang jammeren, waarschijnlijk op zoek naar haar kleintjes.

Ze was erg aanhankelijk en het was nog pijnlijker om haar te zien socialiseren met de andere gasten van het centrum, meest honden, en toch geen vrede te vinden.

Op een dag arriveerde een nest honden, ook in de steek gelaten: ze waren slechts 3 weken oud en daarom hadden ze nog melk nodig. Katryn was nog niet gesteriliseerd om geen verdere stress te veroorzaken, en daarom had ze nog de melk die ze aan haar kittens had moeten geven. De medewerkers van het centrum wisten wat er moest gebeuren.

Advertisement

De kat werd in contact gebracht met de weespups en wat er daarna gebeurde, ontroerde alle aanwezigen: nadat ze elkaar snuffelend hadden ontdekt, begon Katryn de puppy's te likken om ze te wassen. De medewerkers lieten haar haar gang gaan, en zo ging de kat op haar zij liggen en bracht tijd door met de honden.

En toen het wonder, waarvan iedereen hoopte dat het zou gebeuren: Katryn begon de puppy's melk te geven! De kat leed onder het verlies van haar nest, en de honden omdat ze hun moeder niet meer vonden: alles werd op de meest natuurlijke manier opgelost, de een vond troost bij de ander.

De puppy's groeiden dankzij de melk van Katryn, die, na dagen van groot verdriet, weer de serene en gelukkige kat is die ze ooit geweest moet zijn!

Tags: DierenHondenKatten
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt