Kort voor zijn dood maakte dit zieke kind zijn droom waar: een vriend van de brandweer worden - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Kort voor zijn dood maakte dit zieke…
Deze gepensioneerde politiehond redde zijn hele familie nadat er brand was uitgebroken Echte liefde moet met zorg en geduld worden opgebouwd, elke dag opnieuw

Kort voor zijn dood maakte dit zieke kind zijn droom waar: een vriend van de brandweer worden

Door Janine
15.546
Advertisement

Trucker Dukes is de naam van een jongen dat op de leeftijd van één jaar de strijd moest beginnen tegen een ernstige vorm van neuroblastoom. Sindsdien is zijn leven compleet veranderd, gekenmerkt door behandelingen, artsen en ziekenhuizen, maar er is iets onveranderd gebleven: zijn passie voor brandweerlieden, tot het punt van het hebben van slechts één grote droom. Brandweerman worden in de stad New York en een dag doorbrengen met zijn speciale "collega's".

Share if you LOVE Trucker's smile and HATE cancer. #TeamTrucker #TruckerCan #CancerSucks http://teamtrucker.givingfuel.com/team-trucker

Pubblicato da Team Trucker - Trucker Dukes Supporters su Giovedì 10 marzo 2016

Trucker werd op de leeftijd van één jaar gediagnosticeerd met een vorm van neuroblastoom. Zijn strijd duurde twee jaar, maar uiteindelijk bleek zijn lichaam te zwak om als overwinnaar uit de strijd te komen.

De laatste periode werd het leven van de jongen gekenmerkt door één onophoudelijk verzoek: brandweerman worden en een dag samen met de andere brandweermannen van de stad New York doorbrengen.

Trucker werd verliefd op de brandweerlieden van New York, waar hij werd behandeld. Op een dag zag hij ze in actie terwijl ze ingrepen bij een ongeval, en zijn emotie was enorm: aan het einde van de operaties kon hij zich niet langer inhouden en ging naar een van de brandweerlieden, eenvoudigweg om hem te begroeten.

De ouders van Trucker wilden iets speciaals voor hun kind doen: zijn wens vervullen om brandweerman in de stad New York te worden, dus namen ze contact op met de brandweer en vroegen of het mogelijk was om een dag aan hem gewijd te organiseren.

Advertisement

SHARE if you agree that this picture melts your heart. Pictured at FDNY Engine 39/Ladder 16, Trucker Dukes and Capt. Jim...

Pubblicato da Team Trucker - Trucker Dukes Supporters su Domenica 20 marzo 2016

Onverwacht vonden ze een geweldige samenwerking met de brandweerlieden, die de kleine Trucker in de kazerne uitnodigden om zijn helden te leren kennen en op de reddingsvoertuigen te stappen. Trucker legde ook een eed af, dus hij geloofde serieus dat ook hij een held was geworden.

Voor ons is Trucker een geweldige kleine held, ondanks het feit dat zijn ziekte hem veel te vroeg heeft weggenomen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt