Deze vrouw huilt wanhopig als ze ontdekt dat haar opvang voor kangoeroe’s door branden is verwoest - BekijkDezeVideo.nl
x
Deze vrouw huilt wanhopig als ze ontdekt…
12 goede redenen om oprechte vrienden dichtbij ons te houden: ze weten hoe ze ons beter kunnen laten voelen Nadat ze haar nest had verloren, is deze kat weer gelukkig door weeshonden te knuffelen

Deze vrouw huilt wanhopig als ze ontdekt dat haar opvang voor kangoeroe’s door branden is verwoest

15 Januari 2020 • Door Janine
26.855
Advertisement

De situatie in Australië is nog lang niet onder controle. De vlammen hebben het eiland verwoest en het lijkt erop dat de verschrikkingen die de vlammen hebben veroorzaakt, die het gebied bijna een maand lang hebben geteisterd in de laatste periode van 2019, nog maar het begin is. Naar schatting hebben meer dan een miljard dieren hun leven verloren, minstens twee keer zoveel als aanvankelijk door de experts werd verwacht. Het verhaal van Rae Harvey en haar dierenopvang zal je hart breken.

via: ABC News

De opvang voor kangoeroe’s Wild 2 Free werd opgericht in 2003 en was gewijd aan het redden en het revalideren, indien nodig, van kangoeroes in het gebied Kangaroo Island. Helaas heeft een verschrikkelijke bosbrand het volledig verwoest.

Rae wijdde 16 jaar van haar leven aan het huis voor dieren, maar toen de vlammen doofden, zat ze vast op de houten pier waar haar eigendom zich bevindt, vlakbij de rivier de Clyde, en het was op dat moment dat een vuurstorm een einde maakte aan alles wat hij onderweg tegenkwam. Uiteindelijk was het haar buurvrouw die haar en haar gezin op een boot redde.

Het meest hartverscheurende moment was toen het vuur doofde en Rae terugkeerde om de toestand van haar kostbare toevluchtsoord te zien. Alles was ingestort en van de 100 dieren waar ze voor zorgde, waren er nog maar 22 in leven. De meeste van hen zijn uitgedroogd en hebben ernstige brandwonden.

Een bezigheid bestaande uit passie en toewijding aan deze buitengewone diersoort die jaren duurde en evenveel jaren nodig had om de opvang te bouwen; alles is door de hete helse lucht en het vuur weggevaagd. De situatie die Australië ervaart is echt tragisch, en het trieste verhaal van het toevluchtsoord voor kangoeroe’s van Rae heeft ons hart in duizend stukken gebroken!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt