Een echtpaar verwelkomde een zwangere pitbull in huis om haar op een warme en veilige plek te laten baren - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een echtpaar verwelkomde een zwangere…
Hij keert terug naar school na 3 jaar vechten tegen leukemie: zijn klasgenoten verwelkomen hem met een daverend applaus 7 redenen waarom degenen die zijn geboren onder het teken Maagd van onschatbare waarde zijn

Een echtpaar verwelkomde een zwangere pitbull in huis om haar op een warme en veilige plek te laten baren

Door Janine
14.482
Advertisement

Een hond nemen vereist voldoende tijd en verlangen om aan alle behoeften van het huisdier te voldoen. Stel je eens voor hoeveel toewijding acht honden nodig hebben! Chris en Mariesa besteden veel zorg aan hun dieren, maar de liefde die ze hen geven is alle offers waard. Het echtpaar haalt graag honden uit asiels, en toen ze hoorden van een zwangere pitbull die op het punt stond te bevallen, brachten ze haar mee naar huis: maar ze wisten nog niet hoeveel puppy's de hond ging baren!

Chris en Mariesa hebben thuis acht honden, allemaal gered uit asiels. Ze zeggen dat het redden van honden is alsof het hun huwelijk versterkt. Daarom voelden ze zich gedwongen om iets voor haar te doen toen ze hoorden van een zwangere pitbull genaamd Storie, opgesloten in een kooi in een asiel.

Ze hadden al acht honden thuis en wisten allebei dat ze haar niet definitief konden adopteren, maar ze wilden haar tenminste een warme en veilige plek geven om te bevallen.

Dus besloten ze haar door de dierenarts te laten onderzoeken om te kijken of de zwangerschap goed verliep en vooral om te weten hoeveel puppy's ze zouden moeten verwachten. Zodoende ontdekten ze dat de hond niet één, niet twee, maar 12 puppy's in haar buik had!

Het verwelkomen van 12 pups in huis en het verzorgen van de 8 geadopteerde honden zou een heel werk zijn geweest, maar Chris en Mariesa lieten zich er niet door afschrikken.

Ook de pitbull moet van de gastvrijheid van het stel hebben genoten, gezien het feit dat ze dezelfde avond beviel. Ze is bevallen van de 12 puppy's en het paar had ze graag allemaal willen adopteren, of op zijn minst een, maar uiteindelijk besloten ze hun tijd te besteden aan het vinden van een huis voor elk van de puppy's, inclusief de moeder.

Storie, de pitbull, werd geadopteerd door de beste vriend van Chris, en alle andere puppy's vonden ook families: het verhaal had geen beter einde kunnen hebben dan dit en een speciaal applaus gaat naar dit paar dat de hond toestond om te bevallen in een warme en veilige plek!

Tags: DierenHondenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt