Freddie is de langste Duitse Dog ter wereld: hij is met zijn 2,5 meter lengte opgenomen in het Guinness Book of Records - BekijkDezeVideo.nl
x
Freddie is de langste Duitse Dog ter…
Deze hond wordt eindelijk gered door een gulle vrouw na jaren op straat te hebben geleefd De consumptie van deze 5 voedingsmiddelen kan bijdragen tot de verbetering van de bloedcirculatie

Freddie is de langste Duitse Dog ter wereld: hij is met zijn 2,5 meter lengte opgenomen in het Guinness Book of Records

30 Januari 2020 • Door Janine
3.969
Advertisement

Onder de vele bestaande hondenrassen is de Duitse Dog zonder twijfel een van de meest indrukwekkende en elegante. Het is een gigantische hond die, ondanks dat hij deel uitmaakt van de Molossiaanse familie, zijn kenmerken vrijwel uitsluitend in de snuit behoudt. De bouw is in feite bijzonder slank voor zijn grootte. Niet iedereen is geschikt voor zo’n hond, als we de ruimtebehoeften overwegen. Neem Freddie bijvoorbeeld: de langste Duitse Dog ter wereld, zo lang, dat hij in het Guinness Book of Records staat!

Claire Stoneman is het baasje van Freddie en ondanks dat ze altijd had geweten dat haar geweldige hond veel zou groeien, had ze nooit gedacht dat die pup de langste hond ter wereld zou worden. De vrouw is erg trots op haar "hondje”!

Freddie is 2,3 meter lang - zijn lengte zorgt voor genoeg angst bij andere honden en mensen; om deze reden staat Claire 's morgens heel vroeg op om met Freddie te wandelen zodat ze niet al te veel honden of mensen tegenkomen.

Maar in werkelijkheid hoef je voor Freddie helemaal niet bang te zijn! Hij is een echte "goedzak" die dol is op dutjes op de bank en zich laat verwennen door zijn familie! Freddie heeft ook een zus genaamd Fleur - Claire publiceert vaak foto's en video's van het duo op hun speciale Instagram-pagina.

Advertisement

Zoals je je kunt voorstellen, kost het verzorgen van de twee gigantische honden nogal wat (ze eten veel!), maar zoals Claire zegt: "het is het elke cent waard". Freddie is tenslotte nog steeds houder van een record in het Guinness Book of World Records!

Tags: DierenHondenAbsurd
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt