Het offer van een moeder: om haar baby op de wereld te zetten, kiest dit meisje ervoor om te stoppen met chemo - BekijkDezeVideo.nl
x
Het offer van een moeder: om haar baby…
Deze hond is in het verleden mishandeld: nu beeft en plast ze van angst zodra ze een menselijke stem hoort Een man heeft een potentieel dodelijke infectie opgelopen vanwege zijn gewoonte om op zijn nagels te bijten

Het offer van een moeder: om haar baby op de wereld te zetten, kiest dit meisje ervoor om te stoppen met chemo

28 Januari 2020 • Door Janine
498.500
Advertisement

Er zijn op zijn zachtst gezegd verschrikkelijke verhalen die, ondanks hun wanhoop, toch enige hoop voor de toekomst weten te brengen. Het verhaal van Jennifer Michelle Lake is absoluut een pijnlijk verhaal, maar nog steeds een verhaal dat gaat over moed en persoonlijke keuzes. De jonge vrouw was een Amerikaanse tiener zoals vele anderen, met een liefhebbende vriend en een leven vol hoop voor de toekomst. Haar dromen vielen echter plotseling in duigen op de dag dat de artsen haar de diagnose hersenkanker gaven. Niemand verwacht om dergelijk nieuws te ontvangen, laat staan een 16-jarig meisje.

In plaats van haar puberteit onbezorgd te leven, moest Jennifer de zware strijd tegen het gevreesde kwaad tegemoet treden. Aanvankelijk deelden artsen haar mee dat de tumor ongeveer 2 cm was, maar na een reeks andere tests bleek de situatie nog erger te zijn dan ze in het begin hadden verwacht: de tumor was groter en had zich helaas al verspreid naar andere delen van het lichaam.

De artsen waren meteen duidelijk over haar overlevingskansen: zelfs als ze zou besluiten chemotherapie te ondergaan, bleven haar kansen om de ziekte te verslaan erg laag. Door de behandelingen te ondergaan, zou ze ook steriel worden - voor een vrouw die droomt van de dag dat ze moeder wordt, is dit nog verwoestender nieuws.

Advertisement

"Ze vertelden ons dat ze niet zwanger kon worden, dus we maakten ons geen zorgen," zei haar 19-jarige vriend Nathan. In plaats daarvan gebeurde “het wonder”: onverwachts werd Jennifer zwanger van haar vriend, waardoor de situatie nog ingewikkelder werd dan het al was.

Op dit punt moest Jennifer een moeilijke beslissing nemen: doorgaan met chemotherapie, ondanks de weinige overlevingskansen, en het kind schade toebrengen of stoppen met de kuur. Voor een jonge vrouw wier grootste wens zou zijn om moeder te worden, moet de keuze bijna vanzelfsprekend zijn geweest.

Jennifer heeft ervoor gekozen om de zwangerschap voort te zetten en haar baby te baren: de kleine Chad Michael.

Jennifer's moeder, Diana Phillips, herinnerde zich de dag van de geboorte van haar kleinzoon en zei dat haar dochter op dat moment de hand van de verloskundige pakte en fluisterde: "Ik ben klaar, ik heb gedaan wat ik moest doen. Mijn baby zal hier veilig zijn."

Advertisement

Slechts zes dagen nadat ze haar baby had gekregen, werd Jennifer ontslagen uit het ziekenhuis. Helaas kon ze slechts 6 dagen met haar baby doorbrengen. Toen ze stierf, had ze de kleine Chad in haar armen.

Nu, jaren na haar overlijden, zorgt de familie van Jennifer ervoor dat Chad weet wat zijn moeder voor hem heeft gedaan en hoeveel liefde ze voor hem voelde. Haar verhaal is de hele wereld over gegaan sinds de jonge vrouw deze wereld verliet - op Facebook werd een pagina gecreëerd, gewijd aan Jennifer, om haar gebaar van liefde te herinneren.

Advertisement
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt