Deze kat verschijnt in het huis van een kind waarvan er net een was gestorven: ze zijn meteen gek op elkaar - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze kat verschijnt in het huis van…
Veel dank aan alle vaders die elke dag hard werken en voor hun kinderen zorgen Geef je liefde aan degene die besluit om voor jou te kiezen, met al je sterke en zwakke punten

Deze kat verschijnt in het huis van een kind waarvan er net een was gestorven: ze zijn meteen gek op elkaar

Door Janine
9.412
Advertisement

Toen op 15-jarige leeftijd de kat Charlie stierf, was het een zware klap voor Valerie en haar familie. Vooral haar zoon Jonathan leed erg onder het verlies. En dit is helemaal niet verwonderlijk, want sinds de geboorte van de jongen waren hij en zijn kat letterlijk onafscheidelijk.

Elk moment thuis deelde Jonathan met de kat, een echte beste vriend. Dus toen hij stierf, vroeg de 6-jarige jongen om een andere kat te adopteren. En zijn verzoek, ondanks het feit dat zijn moeder er mee wilde wachten, werd op een onverwachte en bijzondere manier ingewilligd.

via: The Dodo
foto: The Dodo

"Wanneer het tijd is om een andere kat aan de familie toe te voegen, zal Charlie het naar ons sturen." Zo reageerde Valerie herhaaldelijk op het verzoek van haar zoon na de dood van haar geliefde kat. Tot op een dag, als uit het niets, een mooie roodharige kat verscheen in het huis van de vrouw. Het was meteen duidelijk dat hij een erg aanhankelijke kat was.

foto: The Dodo

Met een werkelijk onverwacht zelfvertrouwen benaderde de kat de vrouw door op haar schoot te gaan zitten en bleef daar ongeveer een uur zitten, liet zich aaien en kreeg alle aandacht. Twee avonden later kwam de kat terug en deze keer leerde hij Jonathan kennen. Onnodig te zeggen dat de vriendschap tussen de twee meteen werd gesloten.

Advertisement
foto: The Dodo

De harige "gast" liet het kind met hem spelen alsof hij hem altijd al had gekend. Van zijn kant had Jonathan niet gelukkiger kunnen zijn, en de foto's waarop de twee samen spelen en plezier maken, laten dat duidelijk zien. Op dezelfde manier als hij aankwam, ging de kat elke dag weer weg: om deze reden dacht Valerie dat hij van iemand was en, in een poging de familie op te sporen, hing ze een plaatje om de nek van het dier met de woorden: "Ik hou van jouw kat, bel me alsjeblieft als hij van jou is."

foto: The Dodo

Het duurde niet lang voordat Valerie's telefoon ging. Aan de andere kant van de lijn, een 69-jarige buurvrouw die Garfield ongeveer 10 jaar eerder had geadopteerd. De kat was, zoals ze uitlegde, nooit zijn zwervende gewoonten kwijtgeraakt en daarom wilde hij regelmatig de omgeving verkennen. De vrouw en Valerie besloten daarom dat beide families voor de kat zouden zorgen, zodat Jonathan tijd kon doorbrengen in het gezelschap van zijn viervoeter.

foto: The Dodo

Het lijkt erop dat Charlie naar Valerie heeft geluisterd, toen deze rode kat naar zijn huis kwam om alle genegenheid, het gezelschap en de sympathie te geven aan de kleine Jonathan!

Advertisement
foto: The Dodo
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt