Stop met je hart te geven aan mensen die niet begrijpen hoeveel je waard bent: het is tijdverspilling - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Stop met je hart te geven aan mensen…
Deze twee De ongewone scène van een hond die een dutje doet, opgerold op de rug van een koe

Stop met je hart te geven aan mensen die niet begrijpen hoeveel je waard bent: het is tijdverspilling

Door Janine
2.795
Advertisement

Je hebt geen idee hoeveel tijd in ons leven we hebben verspild in het verleden, of zullen verspillen in de toekomst voor mensen waarvan we denken dat we van ze houden, maar die niet echt de tijd waard zijn die we aan hen wijden. Er zijn simpelweg mensen op de wereld die nooit kunnen begrijpen wat we echt waard zijn, en die zelfs geen minuut van ons leven waard zijn. Ze zullen ons alleen als een optie zien.

Het punt is dat het leven te kort is om het te verspillen aan mensen die niet echt om ons geven; er wordt gezegd dat er twee mensen voor nodig zijn om de tango te dansen, en hetzelfde gebeurt ook in liefdesrelaties: als je geen twee-eenheid bent, zal er in de toekomst geen blijvende liefde bestaan. We weten dat het verwijderen van iemand waarvan we dachten dat hij de wereld voor ons was, moeilijk en pijnlijk was, maar op de lange termijn zal het onze geestelijke gezondheid goed doen.

Het leven is echt te kort om het te verspillen met mensen die niet kunnen zien hoeveel we waard zijn; alleen wanneer je je realiseert dat je zonder hem of haar een echte psychologische hel hebt ervaren waarin je indirect verbonden was met onzichtbare ketens, dan pas zul je je realiseren dat echte individuele vrijheid kan ontstaan uit lijden.

foto: Pixabay

In deze situaties moeten we ons realiseren dat alleen wijzelf verantwoordelijk zijn voor onze acties, alleen wij kunnen onszelf redden van giftige relaties. Wat we hopen is dat je op een dag wakker wordt, uit bed komt en je leven in handen neemt en die onvermijdelijke keuze maakt: zeg vaarwel tegen die persoon die gewoon niet kan zien waartoe je echt in staat bent.

Alleen op deze manier ben je klaar om een nieuwe fase van je leven te leven, een fase van progressieve en complete transformatie in individuen vol met positieve energie om in de eerste plaats aan anderen en aan jezelf te geven.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt