Deze twee "veeleisende" honden maken het meisje om 6 uur 's ochtends wakker om te eten te krijgen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze twee "veeleisende" honden maken…
Ze voelt zich alleen in de opvang nadat haar beste vriend is geadopteerd: deze hond is verdrietig en eet niet meer Stop met je hart te geven aan mensen die niet begrijpen hoeveel je waard bent: het is tijdverspilling

Deze twee "veeleisende" honden maken het meisje om 6 uur 's ochtends wakker om te eten te krijgen

Door Janine
17.790
Advertisement

Wanneer een ouder besluit een hond in het gezin te introduceren, wil hij dat het evenwicht blijft en dat het geadopteerde dier perfect past bij de jongste kinderen. Hoewel veel honden een volgzame houding hebben tegenover kinderen, is het altijd beter om een extra waakzaam oog te hebben om onaangename situaties te voorkomen. Golden Retrievers zijn heel lief met kinderen - het is een zeer speels ras en in lijn met de levendigheid van kinderen. Voor Chris Cardinal en zijn vrouw was het geen probleem om twee grote honden in huis te hebben, samen met hun 15 maanden oude dochter.

In een video die het paar op YouTube publiceerde, kun je duidelijk alle tederheid en vertrouwen waarnemen die gecreëerd is tussen de kleine Chloe en de twee Golden Retrievers, Colby en Bleu. De twee huisdieren betrokken hun "zusje” bij een van hun wandaden. Voor Colby zijn dit soort dingen niets nieuws - al voordat Chloe werd geboren, had de hond geleerd om de deuren van hun huis te openen.

De twee honden werden meteen verliefd op de kleine Chloe, maar toen ze zich realiseerden dat het lieve kleine meisje hen niet alleen genegenheid maar ook voedsel kon geven, werd hun liefde intenser.

In de bewuste video zie je de twee honden duidelijk de kamer van de kleine Chloe om 6 uur 's ochtends binnenlopen, terwijl ze nog heerlijk slaapt. De twee maken haar wakker, tot ze haar uit bed weten te krijgen en haar laten volgen naar een andere kamer, vermoedelijk de keuken.

Advertisement

Het begon allemaal toen Chloe kleine stukjes eten vanuit de kinderstoel begon te gooien...

Het begon allemaal toen Chloe kleine stukjes eten vanuit de kinderstoel begon te gooien...

Chris en zijn vrouw weten heel goed dat de twee honden rond 6 uur 's ochtends honger beginnen te krijgen, wanneer ze in de richting van de slaapkamerdeur beginnen te blaffen. Die ochtend blaften de twee honden echter niet; er was vast iets mis, dacht Chris. Toen ze opstonden, begrepen ze meteen wat er aan de hand was en slaagden er nauwelijks in hun lachen in te houden.

Chloe zal zeker haar rol hebben gespeeld in het spel en wat te eten hebben gegeven aan haar twee vierbenige vrienden.

Tags: DierenHondenKinderen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt