Elke dag schrijft hij haar een liefdesbrief: na 40 jaar houden man en vrouw nog steeds van elkaar zoals de eerste dag - BekijkDezeVideo.nl
x
Elke dag schrijft hij haar een liefdesbrief:…
Op deze foto biedt een jongen menselijke warmte en huid-op-huid contact aan zijn premature broertje Ik probeer je niet te ontwijken en ik heb niets tegen je: het is de angst die me ertoe zet om weg te gaan, zelfs als ik dat niet wil

Elke dag schrijft hij haar een liefdesbrief: na 40 jaar houden man en vrouw nog steeds van elkaar zoals de eerste dag

12 Februari 2020 • Door Janine
3.710
Advertisement

Wanneer we een relatie beginnen, voelen we ons vaak overweldigd door zeer sterke emoties - de betrokkenheid is enorm en we willen alleen maar tijd doorbrengen met onze partner. De eerste gelegenheden om elkaar te verrassen met een cadeau of met een romantisch gebaar laten niet lang op zich wachten: de eerste Valentijnsdag, het jubileum, de verjaardag... allemaal momenten waarop als je jezelf presenteert met een bloemetje of chocolaatjes, je nauwelijks verkeerd zit. Als dit alles van toepassing is in de begintijd, hoe zit het dan wanneer de relatie in de loop van de jaren sterker wordt? Kleine gebaren, geschenken en aandacht hebben de neiging te verminderen vanwege de sleur. Maar het in stand houden van deze kleine gebaren is wat de relatie levend maakt. Hoewel we het eens zijn met degenen die beweren dat de liefde elke dag op dezelfde manier moet worden gevierd, is het absoluut niet verkeerd om gebruik te maken van een bepaalde dag of jubileum om je liefde te tonen. Denk je eens in dat Bill Bresnan elke dag van zijn leven een liefdesbrief aan zijn vrouw schrijft: hij doet het al 30 jaar!


Tegenwoordig worden liefdesbrieven niet vaak meer geschreven, maar het blijft een van de meest oprechte en persoonlijke demonstraties van liefde die er zijn. Bill Bresnan is een man uit New Jersey die al 30 jaar lang elke dag liefdesbrieven en kaartjes aan zijn vrouw Kirsten schrijft en al zijn liefde toont vanaf de eerste dag dat ze elkaar ontmoetten. Elke brief van Bill eindigt met "Ik hou heel veel van je, mijn liefste" - een zin die altijd wordt gevolgd door het symbool van oneindigheid. Wie van jullie heeft ook zo'n relatie?

Bills brieven volgen elkaar jarenlang op en worden gekoesterd in een aantal genummerde dozen, net als een echt archief. Het echtpaar zei dat ze elke avond bij kaarslicht dineren, luisterend naar romantische muziek; elke kus wordt gevolgd door een "Ik hou van je”. Kortom, na 40 jaar huwelijk lijkt dit paar het perfecte voorbeeld dat ons herinnert aan hoe we aan het begin van onze relatie stonden. In staat zijn om het solide en jong te houden, bestand tegen het verstrijken van de tijd, is een van de grote uitdagingen van tegenwoordig. Bill en zijn vrouw zijn er perfect in geslaagd.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt