Degenen die zijn geboren onder het teken Leeuw zijn de echte "koningen" van de dierenriem, om tenminste 6 redenen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Degenen die zijn geboren onder het teken…
Een 4-jarige jongen overtuigt zijn ouders om een dakloze man te “adopteren”: de oude man wordt de opa van het gezin Eenmaal in de wasmachine, vangen deze plastic bloemen de haren van dieren op die op kleding zijn achtergebleven

Degenen die zijn geboren onder het teken Leeuw zijn de echte "koningen" van de dierenriem, om tenminste 6 redenen

Door Janine
2.082
Advertisement

Moed, royaal, zekerheid, kracht. Voor velen zijn dit de eerste woorden die te binnen schieten bij het denken aan een leeuw. En we hebben het niet alleen over het dier, de  "koning van de Savanne", met zijn trotse en gerespecteerde houding. Ook degenen die zijn geboren onder het teken van Leeuw hebben vergelijkbare kenmerken, eigenschappen die hem echt de koning van de hele dierenriem maken.

Als je iemand kent die geboren is tussen 23 juli en 22 augustus, heb je al begrepen waar we het over hebben. De kwaliteiten van een leeuw zijn voor iedereen zichtbaar en geven mensen van dit teken een speciale uitstraling die ze nooit onopgemerkt laat. Hun karakter is uniek, geliefd of gehaat, verrassend en energiek, om tenminste 6 redenen.

foto: Pixabay

1. Hij is zelfverzekerd

Net als het dier dat het vertegenwoordigt, is een Leeuw vastberaden, hij toont kracht en moed, hij weet wat hij waard is, maar hij slaagt erin de waarde van anderen te respecteren. Zijn trots impliceert hem op een onmiskenbare manier.

2. Hij is impulsief, maar ook kalm en redelijk

Een leeuw kan niet stilstaan, passief leven en wil altijd handelen als iemand die dingen weet of oplost. Hij is impulsief, een beetje zoals de Ram, maar in tegenstelling tot deze laatste slaagt hij er altijd in kalm en redelijk te handelen. Als hij echter een nederlaag lijdt, zal hij het niet zo gemakkelijk kunnen vergeten en zijn wrok heel lang met zich meedragen.

3. Hij is heel gul

Een partner of vriend van dit teken zal altijd zijn best doen om je te helpen in noodsituaties. Soms kan deze enorme vrijgevigheid van hem echter ook leiden tot het exhibitionisme van zijn macht of zijn terugkerende wil om zichzelf in het middelpunt van de belangstelling te plaatsen.

foto: Pexels

4. Hij is beschermend en jaloers

Net als een leeuw, in de Savanne, die niet accepteert dat een ander dier zijn territorium binnendringt, kan ook een persoon die onder dit sterrenbeeld is geboren, de confrontatie niet zo gemakkelijk accepteren, waarop hij zich altijd verplicht voelt te reageren, geleid door een ongeneeslijk en visceraal beschermend instinct. Het is ook om deze reden dat hij geen onrecht tolereert ten opzichte van de zwaksten.

5. In de liefde geeft en wil hij tegelijkertijd

De vrijgevigheid van degenen die onder dit teken zijn geboren, wordt ook weerspiegeld in relaties. Een Leeuw bedriegt nauwelijks en is in staat te vergeven. Dit alles echter, zolang de situatie voor hem aanvaardbaar blijft en zijn koninklijke superioriteit niet in twijfel wordt getrokken.

6. Moedig en vastberaden tot het einde toe

Eigenwijsheid en vastberadenheid onderscheiden hem. Altijd. Zelfs de meest risicovolle en moeilijke situaties, zijn voor een Leeuw gewoon een andere, welkome gelegenheid om zichzelf op de proef te stellen. Voor hem is opgeven bijna onmogelijk en als hij daartoe gedwongen wordt, zal het een heel harde klap zijn.

Advertisement
foto: Pexels

Kortom: zoals je begrepen hebt, is dat van de Leeuw een echt sterk en speciaal sterrenbeeld, waarvan we nog veel andere kwaliteiten en kenmerken konden noemen. Er een kennen en aan je zijde hebben is ongetwijfeld een groot geluk.

Wat vind je ervan? Ken je iemand die is geboren onder dit teken dat wordt weerspiegeld in onze beschrijving?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt