Een moeder geeft haar zoon straf, maar de hond wil niet dat het kind in zijn eentje straf krijgt - BekijkDezeVideo.nl
x
Een moeder geeft haar zoon straf, maar…
Deze baby schatert het uit als hij zijn moeder ziet niezen Tussen moeder en dochter zit 24 jaar verschil, maar iedereen beschouwt hen als zussen

Een moeder geeft haar zoon straf, maar de hond wil niet dat het kind in zijn eentje straf krijgt

15 Februari 2020 • Door Janine
24.348
Advertisement

Het is bewezen dat het dier dat de meeste empathie met mensen heeft, de hond is. Een studie heeft dit aspect zelfs onderzocht, en ondersteunt de specifieke aanleg van sommige hondenrassen om zich op de mens af te stemmen. We wisten al dat de hond de beste vriend van de mens was. Iedereen die het geluk heeft om het leven te delen met een viervoetige vriend weet waar we het over hebben. En kleine Peyton lijkt het goed te weten, een kind met een heel speciale vriend: Dash, een trouwe hond, die hem sinds de vroege jaren van zijn leven vergezelt.

Zoals alle jonge kinderen, moet Peyton ook zo nu en dan tot de orde worden geroepen en mist zijn moeder (Jillian Marie Smith) nooit een kans om haar zoon de goede manieren en het juiste gedrag te leren om met anderen om te gaan. Na een van de vele ruzies tussen Peyton en zijn zus, besloot Jillian haar zoon te straffen zoals ze gewoonlijk doet: een paar minuten voor de muur staan om na te denken over wat hij zojuist heeft gedaan.

Voor een klein kind kan het langdurig naar de muur staren erg saai zijn (dat zou het eigenlijk voor iedereen zijn!) Maar tegelijkertijd zou het een manier kunnen zijn om zich te concentreren en echt na te denken over zijn gedrag.

Toen Dash, de hond van het gezin, zijn goede vriend daar voor de muur zag staan, besloot hij hem niet alleen te laten en ging naast hem staan om hem gezelschap te houden.

Advertisement

Het "tragische" moment van de straf!

Moeder Jillian moest de scène wel vastleggen waarin Peyton wordt afgebeeld terwijl hij zijn straf uitzit met Dash naast hem. Het kind aaide de hond, maar bleef serieus als iemand die een zeer zware straf kreeg opgelegd!

De moeder van Peyton vertelde hoe de aanwezigheid van Dash een echte zegen is voor het hele gezin, maar vooral voor Peyton: "Als je het hem vraagt, is Dash zijn beste vriend."

Zoals je je kunt voorstellen, duurde de straf van Peyton minder lang dan hij had verwacht, maar het zal zeker niet de laatste keer zijn. Maar Dash zal hem nooit alleen laten om de moeilijkste momenten in het leven tegemoet te treden - de kleine Peyton kan zeker op hem rekenen!

Tags: DierenHondenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt