Dit kalf werd geboren met een hartvormige vlek op het hoofd op Valentijnsdag - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Dit kalf werd geboren met een hartvormige…
De leraar wordt al maandenlang niet betaald en moet op school slapen: zijn klas ondersteunt hem met een donatie 2 jaar lang liet deze jongen zijn haar groeien om pruiken te maken voor kinderen met kanker

Dit kalf werd geboren met een hartvormige vlek op het hoofd op Valentijnsdag

Door Janine
4.285
Advertisement

Valentijnsdag is traditioneel de dag gewijd aan geliefden, waar de liefde wordt gevierd - een gewoonte die tegenwoordig in de meeste landen voorkomt. Hoewel Valentijnsdag ontstond als een christelijke feestdag, heeft het tegenwoordig een heel andere waarde en, vooral in Angelsaksische landen, wordt deze dag vaak gebruikt om een kaartje naar je geliefde te sturen. Het valt niet te ontkennen dat dit feest een sterke betekenis van consumentisme heeft, - het marketingproces van Valentijnsdag is al langer aan de gang - maar voor velen is het nog steeds een gelegenheid om een belangrijk moment met de partner te delen. Iedereen heeft zijn eigen idee van Valentijnsdag en kiest ervoor om het te vieren (of niet) naar eigen inzicht.

Wat zeker is, is dat 14 februari 2020 een speciale dag was voor de boerderij Parkshaw in Ballymena, een klein stadje in de buurt van Bushmills in Noord-Ierland, waar een speciaal kalf ter wereld is gekomen om deze gelegenheid te vieren.

Het kalf, een prachtige beest met een bruine vacht, werd geboren met een bijzondere hartvormige vlek op het hoofd, precies op Valentijnsdag. De foto's van de gelukkige gebeurtenis gingen viraal, vooral omdat de 3 kleine kinderen van de boer het kalfje gezelschap houden: Jack, Emily en Harry McAuley.

Advertisement

Een heel lieve scène, die op internet is verschenen dankzij de prachtige beelden die op sociale media zijn verspreid.

Vervolgens werd de naam van het kalf ontdekt: "Be My Valentine" oftewel “wees mijn Valentijn” - hoe had hij anders moeten heten!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt