Leer “giftige” mensen te herkennen: ze geven zelden hun fouten toe en proberen je vaak te manipuleren - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Leer “giftige” mensen te herkennen:…
Een jongen slaagde erin om de prachtige vriendschap tussen zijn oma en zijn hond op foto's vast te leggen Een 12-jarige jongen laat zijn puppy bij een schuilplaats achter om hem van de mishandeling van zijn vader te redden

Leer “giftige” mensen te herkennen: ze geven zelden hun fouten toe en proberen je vaak te manipuleren

Door Janine
8.358
Advertisement

We maken allemaal fouten. Niemand in deze wereld is perfect, en het beste wat we allemaal van het leven kunnen leren, is weten hoe we ons moeten verontschuldigen, vergeven en vergeven worden. Maar helaas is er een specifiek type persoon die we minstens één keer in ons leven hebben ontmoet en met wie we te maken hebben gehad: giftige mensen, mensen die nooit te vertrouwen zijn, zelfs als ze zich verontschuldigen.

foto: Pxhere

De giftige mensen die ons omringen, of ons leven hebben omringd en op een bepaalde manier hebben beïnvloed, zijn degenen die zich aan ons hechten, aan onze goede gevoelens, aan onze liefde voor hen, en niets anders doen dan al onze energie zuigen en deze voor zichzelf houden. Deze mensen handelen schematisch volgens hun doeleinden, hebben geen gevoel voor altruïsme, zijn meesters in het dragen van maskers van vriendelijkheid en gevoeligheid, als je ze niet van hun gezicht kunt verwijderen om hun ware aard te tonen.

Een van de meest negatieve kenmerken van giftige mensen is dat ze niet het minste vermogen hebben om zich echt te verontschuldigen en hun fouten toe te geven: ze zijn in feite echte genieën in het weten hoe ze de concepten, ideeën en gevoelens van anderen moeten manipuleren, en geven de schuld aan hun geliefden, vrienden, kennissen, collega's, partners.

foto: Pexels

Let goed op dit soort mensen: verbind je nooit sentimenteel met hen, ga niet met hen om als vrienden, geef jezelf nooit over aan hun woorden, ook al lijken het vriendelijke en begripvolle woorden; het is allemaal te gemakkelijk om ervoor te vallen, en misschien zal het op een dag te laat zijn wanneer je leert dat zij de oorzaak zijn van waarom je je altijd schuldig voelt, waarom deze mensen niets anders doen dan je naar beneden halen met hun woorden, zelfs als je heel goed weet dat je helemaal geen schuld hebt.

Giftige mensen weten heel goed hoe ze de situatie moeten omkeren, relaties met anderen manipuleren en de schuld en verantwoordelijkheid op anderen moeten leggen, terwijl de verantwoordelijkheid juist op hun schouders ligt. Dit soort mensen bestaat echt, en je moet er zo ver mogelijk bij uit de buurt blijven!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt