5 redenen waarom degenen die zijn geboren onder het teken van Weegschaal de beste partners van de dierenriem zijn - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
5 redenen waarom degenen die zijn geboren…
Deze ondeugende mopshond ontdekt hoe hij zijn zusje in een kooi kan opsluiten, de eigenaren verbluft achterlatend Omar, het exemplaar van een Maine Coon met een wereldrecord van 120 centimeter lang

5 redenen waarom degenen die zijn geboren onder het teken van Weegschaal de beste partners van de dierenriem zijn

Door Janine
2.004
Advertisement

Wie zou er niet graag een persoon aan zijn zijde hebben die er altijd is, klaar en beschikbaar om te helpen op elk moment, en die op een oprechte manier zorgt voor de mensen om hem heen? Het is waarschijnlijk de droom van velen, en iedereen die het geluk heeft gehad om een vriend of partner van het teken Weegschaal te ontmoeten, heeft het misschien gerealiseerd.

De reden? Degenen geboren tussen 23 september en 22 oktober zijn liefhebbers van evenwicht, vrede en rechtvaardigheid. En dit is precies wat hen ideale partners en vrienden maakt, waarschijnlijk de beste in de hele dierenriem. We leggen uit waarom, in 5 punten.

1. Loyaal en trouw als geen ander

Als een Weegschaal verliefd wordt of vertrouwelijk met je is, zal hij weten hoe hij zich met al zijn kracht moeten inzetten, altijd klaar om te bewijzen in staat te zijn om zijn best te doen. Trouw en absolute loyaliteit zijn daarom kenmerken die hem onderscheiden en hem speciaal maken.

2. Ze zullen je altijd gelukkig maken

Altruïsten, glimlachend en klaar om je te helpen zonder zichzelf (en jou) te veel vragen te stellen: wie zou er in een moeilijk moment niet zo iemand aan zijn zijde willen hebben?

foto: Pexels

3. Liefde, genegenheid en romantiek hebben de macht

Vergeet de banaliteit van een bloemetje, een etentje of een doos chocolaatjes: als je geliefd wordt door een Weegschaal zul je verrast worden, daar kun je zeker van zijn. En op altijd verschillende manieren, omdat degenen die onder dit teken zijn geboren echte meesters van romantiek zijn, klaar om je tevreden te stellen door je passies te volgen.

4. Vijandigheid kennen ze niet

Kalm, respectvol en vooral attent. Alvorens zich te laten meeslepen door woede of ongenoegen, is een Weegschaal in staat om de situatie vanuit verschillende invalshoeken te evalueren, zonder overhaaste conclusies te trekken. Waarom? Hij houdt simpelweg niet van contrasten, ruzies en moeilijke situaties. Dit is echter ook een nadeel voor hen: als ze, om ruzies te vermijden, geen "nee" kunnen zeggen, zouden anderen er gebruik van kunnen maken.

Advertisement
foto: Pexels

5. Evenwicht en liefde voor gerechtigheid

De naam zegt het al: een “weegschaal” is in balans, hij weegt altijd alles af. Zo ook degenen die onder dit teken zijn geboren. Het is geen toeval dat de weegschaal zelf een symbool is van rechtvaardigheid, meting en vergelijking. Functies die volledig weergeven wie bij het sterrenbeeld hoort.

Kortom, je zult begrepen hebben dat het hebben van een partner geboren tussen 23 september en 22 oktober een fantastische ervaring is, en hij is een van de beste die je kunt vinden! Ken jij iemand van dit teken die wordt weerspiegeld in de kenmerken die we hebben vermeld?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt