Na het verliezen van haar pups, "adopteert" deze Beagle-moeder een opossum: de twee zijn onafscheidelijk - BekijkDezeVideo.nl
x
Na het verliezen van haar pups, "adopteert"…
Het leven verandert radicaal als we stoppen met dingen uit te stellen 11 ideeën om de bedombouw van Ikea te transformeren in iets veel magischer en leukers voor kinderen

Na het verliezen van haar pups, "adopteert" deze Beagle-moeder een opossum: de twee zijn onafscheidelijk

28 Februari 2020 • Door Janine
4.214
Advertisement

Het instinct van bescherming dat een dier voor zijn puppy's heeft, is iets dat veel verder gaat dan eenvoudige moederlijke genegenheid: het is een visceraal gevoel dat het zal dwingen alles te doen wat het kan om hen te beschermen. Als je aan zoiets denkt, denk je natuurlijk aan een pappa of mamma van een soort die voor de kleintjes van dezelfde soort zorgt.

De natuur weet ons echter, zoals we goed weten, altijd op onverwachte manieren te verbazen. Het kan dus gebeuren dat het beschermingsinstinct zich ook uitstrekt tot totaal verschillende dieren, waardoor vriendschappen ontstaan die zowel teder als ongebruikelijk zijn. Net als degene waar we je over gaan vertellen.

via: 9News

Molly is een Beagle teefje die, wat het moederschap betreft, niet veel geluk heeft gehad. Ze verloor namelijk haar nest enkele dagen na de geboorte van de pups: een trieste gebeurtenis die, zelfs voor een hond, erg traumatisch kan zijn. Tot grote vreugde van Molly werd de pijn van het verliezen van de pups echter snel vervangen door een lieve en onverwachte ontmoeting.

Op een dag waren de menselijke vrienden van de hond, Elle en Sara Moyle, getuige van de scène waarin Molly letterlijk "struikelde" over een kleine eenzame opossum tijdens het spelen in de achtertuin. Zonder twee keer na te denken, klom het buideldier - waarschijnlijk in de steek gelaten - op de rug van de Beagle en bleef daar zitten, alsof het het meest natuurlijke was om te doen.

Advertisement

Een gebaar dat het begin markeerde van een lange en broederlijke vriendschap: de twee dieren zijn vanaf dat moment onafscheidelijk, alsof de opossum Molly voor haar pleegmoeder aanziet. En voor de hond is de kleine opossum nu praktisch haar pup. Ze wacht op hem, houdt toezicht terwijl hij slaapt, speelt met hem en mist nooit een kans om "hem een lift te geven" telkens wanneer de opossum besluit op haar rug te klimmen.

foto: Twitter

Twee dieren die elkaar letterlijk hebben gevonden en gekozen. Het lijkt erop dat het lot, na een triest moment, heeft besloten om zich bij hen aan te sluiten in een prachtige relatie, onwaarschijnlijk en tegelijkertijd heel lief!

Tags: DierenHondenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt