Een jongen nodigt zijn blinde vriendin uit voor het bal door zijn verzoek in braille met chocolaatjes te “schrijven” - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een jongen nodigt zijn blinde vriendin…
Aan alle vaders die hun kinderen met liefde hebben opgevoed, zelfs als ze niet hun kinderen waren: hartelijk bedankt Er kan geen grotere pijn voor ouders zijn dan hun kind vroegtijdig te verliezen

Een jongen nodigt zijn blinde vriendin uit voor het bal door zijn verzoek in braille met chocolaatjes te “schrijven”

Door Janine
2.289
Advertisement

Het eindejaarsbal is voor veel Amerikaanse en niet-Amerikaanse tieners een heel belangrijk moment. Het is bij die gelegenheid dat het mogelijk is om in zekere zin het meisje duidelijk te maken dat ze je hart sneller doet kloppen en je gewoon niet zonder haar kunt. Er zijn dus veel manieren om haar uit te nodigen voor het langverwachte bal, net zoals er veel jongens zijn die op de meest originele en emotionerende manier een meisje vragen.

Jake Schwartz wilde ook iets speciaals doen om zijn vriendin Paige uit te nodigen voor het bal. Het meisje is helaas blind en juist deze eigenschap heeft Jake in staat gesteld om een ontroerend en tegelijkertijd bijzonder voorstel te doen.

via: Today

Voor Paige, zoals voor iedereen die helaas niet kan zien, kan alles in het leven een uitdaging worden. Dat is waarom het leuk is als de mensen om haar heen het dagelijks leven mooier, leuker en specialer proberen te maken. Jake, haar vriend, besloot precies dit te doen: voor het bal nodigde de 17-jarige Paige uit door het woord "prom" (eindejaarsbal in het Nederlands) met chocolaatjes te "schrijven" in Braille letters.

Met het excuus dat hij een verrassing voor haar had, nodigde de jongen Paige uit om hem te volgen, en gaf haar het karton waarop hij de chocolaatjes had bevestigd, gerangschikt volgens het alfabet voor blinden om het langverwachte aanzoek te doen. De tedere scène werd op video opgenomen door de zus van Jake en de episode ging al snel de wereld rond.

Advertisement

Onnodig te zeggen dat Paige blij was met deze romantische uitnodiging en antwoordde onmiddellijk met "ja". Deze twee verliefde tieners gaven leven aan een scène die ronduit schattig was: Jake was echt romantisch en ingenieus om zijn vriendin zich zo uniek en speciaal te laten voelen!

We can't get enough of this #promposal at Glastonbury High School 😍: https://tinyurl.com/uaw34he

Pubblicato da WFSB - Channel 3 Eyewitness News su Mercoledì 19 febbraio 2020
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt