Man en vrouw vinden hun eerste foto samen terug en maken hem 50 jaar later opnieuw - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Man en vrouw vinden hun eerste foto…
De hond rent weg terwijl het gezin de stad uit is, maar gelukkig redt een koerier hem en brengt hem naar huis 17 scènes uit het dagelijkse leven die alleen onze huisdieren kunnen opvrolijken

Man en vrouw vinden hun eerste foto samen terug en maken hem 50 jaar later opnieuw

Door Janine
3.145
Advertisement

De zomer van 1968 was bijzonder warm voor veel jonge Amerikanen die zich in augustus gedurende 3 dagen op een van de belangrijkste muzikale evenementen in de geschiedenis van de rockmuziek bevonden. We hebben het over het Woodstock-festival, een legendarisch evenement dat werd bijgewoond door 1 miljoen mensen, van wie velen de hippiecultuur naleefden die op dat moment zijn hoogtepunt had bereikt. "Drie dagen vrede en rockmuziek" waar veel liefdesrelaties ontstonden die, misschien onverwacht, die de tijd heel goed doorstaan hebben. Een echtpaar uit Zuid-Californië had het geluk elkaar voor de eerste keer te ontmoeten tijdens die dagen van muziek en, 50 jaar later, nog steeds bij elkaar te zijn.

via: Vintag

Toen Judy en haar vriend pech met de auto kregen, was er nog meer dan 100 km te gaan naar het Woodstock-festival. Destijds was het opgeven van het evenement zeker geen optie en de oplossing leek om de hoek te liggen: liften. Judy is nu 71 maar herinnert zich nog goed toen Jerry en zijn vrienden hun auto stopten om hen een lift te geven. Ze had nog nooit gelift en aangezien er ook een vrouw in de auto zat, besloten Judy en haar vriendin het te vertrouwen en de lift te accepteren.

Eenmaal aan boord was de gedachte van Jerry heel eenvoudig: "Oké, ik ga naar Woodstock en er gebeurt iets bijzonders waardoor we dit leuke meisje net een lift hebben gegeven. Ze heeft geen tent en ik wel." Het was een gelukstreffer voor Jerry en Judy: hoeveel kansen waren er voor deze twee om elkaar op die manier te ontmoeten in 1969?

De twee zijn getrouwd en hun huwelijk heeft 50 jaar geduurd. Jarenlang probeerden ze te zoeken naar foto's van die magische gebeurtenis in Woodstock, omdat ze niet eens een foto hadden genomen, ondanks het feit dat ze fotocamera's hadden. Toen kwam plotseling een prachtige foto tevoorschijn van de twee in een deken gewikkeld, tussen de duizenden mensen die die plaats bevolkten. Op die foto kenden Jerry en Judy elkaar minder dan 48 uur.

Een foto die zo magisch en betekenisvol is, dat de twee het, bijna identiek, 50 jaar later nagemaakt hebben.

De twee trouwden in december 1975 maar vieren hun trouwdag traditioneel op 15 augustus, de dag waarop de foto werd genomen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt