Deze Belgische herder hield altijd al van tennisballen, daarom kreeg hij er bijna 400 voor zijn verjaardag - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze Belgische herder hield altijd al…
Coronavirus, de oproep van autoriteiten en organisaties om dieren niet in de steek te laten: ze zijn niet besmettelijk Elke keer als hij de deur uitgaat, kan deze hond niet wachten om weer naar huis te gaan om in zijn mandje te duiken en een dutje te doen

Deze Belgische herder hield altijd al van tennisballen, daarom kreeg hij er bijna 400 voor zijn verjaardag

Door Janine
1.625
Advertisement

We hebben allemaal een geheime passie, die we gewoonweg niet kunnen opgeven, en dat geldt niet alleen voor mensen, maar ook voor onze huisdieren. Vooral honden en katten, zij hebben gewoonten en kleine "obsessies" waar ze moeilijk zonder kunnen. Titus, de Belgische hoofdrolspeler van dit grappige verhaal, weet er alles van; Titus is zo geobsedeerd door tennisballen dat hij er maar liefst 398 ontving voor zijn verjaardag!

via: Time24

Het baasje van Titus, Alistair Clyde, besloot haar Titus namelijk gelukkig te maken door een verjaardagscadeau te organiseren dat hij nooit zou vergeten. Voor zijn tweede verjaardag heeft Alistair besloten haar mooie en lieve Belgische herder een speciale verrassing te geven.

Titus hield zo veel van tennisballen dat ze bedacht om twee grote pakken tennisballen te bestellen, met in totaal 398 tennisballen!

Toen de twee grote pakketten thuiskwamen, had Titus al begrepen dat er iets in zat waar hij absoluut gek op zou zijn, en Alistair had niet eens tijd om de dozen te verwijderen of de Belgische herder had al een tennisbal in zijn bek, en vervolgens, toen de dozen volledig waren geopend, rolden er bijna 400 gele tennisballen op de vloer: Titus werd uitzinnig van onhoudbare vreugde! Hier kun je de video bekijken die is gepubliceerd op zijn officiële Facebook-profiel.

Advertisement

De volgende dagen lagen het huis en de binnenplaats nog steeds bedekt met tennisballen. Alistair verzamelt ze nog steeds één voor één en is van plan er wat voor Titus te bewaren en de rest van de gele ballen te schenken aan een plaatselijke opvang. En hoewel Titus dol is op zijn cadeau, zou hij niet gelukkiger kunnen zijn om het met zijn meest behoeftige soortgenoten te delen!

Tags: DierenKomischeHonden
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt