Een golf van Golden Retriever-puppy's overweldigt deze man die niet kan stoppen met lachen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een golf van Golden Retriever-puppy's…
Een fotografe portretteert toekomstige moeders als Disney-prinsessen die trots hun babybuik laten zien Na vele pogingen slaagde dit meisje met het syndroom van Down er uiteindelijk in om alleen de trap af te lopen

Een golf van Golden Retriever-puppy's overweldigt deze man die niet kan stoppen met lachen

Door Janine
2.984
Advertisement

Wie wilde er als kind niet minstens één keer een puppy aaien? Sommigen hebben meer geluk gehad dan anderen en hebben hun ouders overgehaald om een hond te adopteren, anderen zijn echter volwassen geworden en blijven dromen van de dag dat ze de perfecte en lieve eigenaren zullen zijn. Aan de andere kant, hoe kun je de tederheid van een Golden Retriever pup weerstaan? Edna Valley Golden Retrievers, die zich bezighoudt met het fokken van Golden Retrievers, weet dit en weet ook welk effect "een golf van puppy's" op mensen kan hebben!

Dit is de eigenaresse van de Edna Valley Golden Retrievers die alle puppy's “vrij laat” zodat ze vrolijk kunnen rondrennen op de binnenplaats... maar waar gaan ze heen?

“Kijk jongens: een menselijk wezen! Laten we hem aanvallen en hem met knuffels overladen!' - de schattige Golden Retriever pups moeten precies dit hebben gedacht toen ze naar hun baasje renden

Advertisement

De man werd letterlijk overvallen door een horde mooie en tedere puppy's, klaar om liefde en vreugde aan hun naaste te verspreiden... want dat is wat puppy's doen, toch?

Op de video kan de man niet stoppen met lachen terwijl de puppy's hem blijven overladen met “kussen en knuffels"... onmogelijk om niet te glimlachen tegenover zo'n spektakel!

Vind je deze Golden Retrievers niet schattig? We moeten onthouden dat een puppy GEEN speelgoed is, maar een levend wezen dat al onze zorg en aandacht verdient... dus denk erover na voordat je er een adopteert. Wat zeker is, is dat je heel veel liefde zult ontvangen als je ervoor kiest om er een in je leven te verwelkomen!

Bekijk de video en laat je overweldigen door een enorm gevoel van geluk!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt