Aan alle artsen, verplegers, gezondheidswerkers: bedankt voor alles wat je doet - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Aan alle artsen, verplegers, gezondheidswerkers:…
De wet van Karma: alles wat we doen, goed- en kwaadschiks, komt vaak bij ons teru Coronavirus: de Amerikaanse politie stopt een gestolen vrachtwagen met meer dan 8 ton toiletpapier

Aan alle artsen, verplegers, gezondheidswerkers: bedankt voor alles wat je doet

Door Janine
1.461
Advertisement

In een moeilijke tijd zoals de wereld door de wereldwijde pandemie van Covid-19 ervaart, groeien onze angsten en bezorgdheden. We leven nu ingesloten binnen onze vier muren van het huis, in geforceerde quarantaine, wachtend op een betere toekomst waarvan nog steeds geen glimpje zichtbaar is, zelfs niet in de verte. Op deze momenten van diepe eenzaamheid gaan ieders gedachten op een speciale manier naar al die verplegers die dag en nacht levens redden.

foto: Defense.gov

Degenen die binnen het gezondheidssysteem werken, weten dat een wereldwijde noodsituatie zoals die veroorzaakt door de verspreiding van het Coronavirus enorme opofferingen met zich meebrengt, zowel op de werkplek als bij thuiskomst. De virulentie van het in China ontstane virus heeft de gezondheidszorg over de hele wereld geleidelijk in doen storten, en verpleegkundigen worden opgeroepen om uitputtende en onmenselijke werkdiensten uit te voeren om honderden levens per dag te verwelkomen, te behandelen en te redden, zelfs als de hulpmiddelen en bedden soms niet meer voldoende lijken te zijn.

Aan jullie allen, verplegers, gezondheidswerkers, artsen, aan allen die dag en nacht worstelen als in een echte frontlinie: wij bedanken jullie!

foto: Pexels

Bedankt voor jullie professionaliteit, absolute toewijding aan het werk, dank jullie wel, jullie die geen "engelen van de zorg" genoemd willen worden omdat jullie denken dat er niets heldhaftigs is aan het redden van levens, maar het slechts een ethische en professionele plicht is. Artsen, verplegers, gezondheidswerkers, dit is jullie moment; het is waar, misschien merken we het nog steeds niet, maar we beleven een echte wereldoorlog tegen een virus dat een onzichtbare en onbekende vijand is, en dit is wat ons het meeste pijn doet, ons doet lijden.

Maar jullie, dagelijkse helden, zorgen voor onze zieken met professionaliteit, zorg, genegenheid, jullie laten ze nooit aan hun lot over en doen er alles aan om meer levens te redden in een noodsituatie die zo groot is dat niemand het ooit had kunnen voorzien of dromen. Maar de slopende diensten die jullie moeten doen, zijn eremedailles. Jullie willen geen engelen of helden genoemd worden, jullie doen gewoon je best, maar wij, binnenshuis, kunnen niets anders doen dan jullie bedanken en toejuichen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt