1 gel 4 euro, twee gels 95: de truc van deze supermarkt om hamsteren door klanten te voorkomen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
1 gel 4 euro, twee gels 95: de truc…
Coronavirus, een goedhartige vrouw, biedt aan om te winkelen voor oudere buren om hen te beschermen Coronavirus: een 95-jarige vrouw geneest van Covid-19 zonder antivirale therapie

1 gel 4 euro, twee gels 95: de truc van deze supermarkt om hamsteren door klanten te voorkomen

Door Janine
723
Advertisement

In tijden van wereldwijde pandemie zullen we, als we allemaal naar supermarkten, apotheken of drogisterijen gaan, het er allemaal over eens zijn dat de meest populaire materialen beschermende maskers, wegwerphandschoenen en, bovenal, gels op basis van alcohol of zeep zijn. Heel vaak laat het winkelen bij collectieve psychose echter geen van deze waardevolle hulpmiddelen om Covid-19 te bestrijden in de schappen achter, waardoor degenen die het misschien echt nodig hebben met lege handen achterblijven...

via: Metro UK

Een bekende supermarkt in Denemarken heeft besloten deze ontsmettingsgels tegen een werkelijk "ingenieuze" prijs te koop aan te bieden. Een gebruiker deelde op Twitter het idee van deze Deense supermarkt genaamd Rotunden, die wordt beschouwd als een van de meest prestigieuze in de Scandinavische natie, een exclusieve winkel met respect voor het hectische dagelijks leven van mensen. Maar niet alleen als zichzelf respecterend commercieel bedrijf, hun focus is om meer producten aan zoveel mogelijk klanten te verkopen, maar ze hebben ook een geweldige menselijke ethiek.

Rotunden heeft zelfs besloten om de gel op deze manier te verkopen: een enkele fles wordt aan de klant aangeboden voor een prijs van ongeveer 4 dollar, terwijl een set van twee flessen desinfecterende handgel... ongeveer 95 dollar kost!

Een schijnbaar vreemde beslissing, maar die de grote Deense supermarkt heeft besloten toe te passen om te voorkomen dat dit ontsmettingsmiddel wordt gehamsterd en het niet beschikbaar is voor diegenen die het echt nodig hebben. In een bericht op hun Facebook-pagina legde het bedrijf hun prijzen uit:

"Beste klanten,
we hebben een grote verantwoordelijkheid om het bedrijf in stand te houden, en we kunnen dit alleen doen met de hulp en het begrip van iedereen. We kunnen je op de volgende manier helpen:
We vragen alle klanten om de afstand tussen hen en onze medewerkers te respecteren;
Ontsmet de handen bij de ingang en gebruik handschoenen;
Als je een gezin bent, sta dan zo mogelijk één persoon toe tot het doen van de aankopen;
Het kan voorkomen dat we het aantal klanten dat we tegelijkertijd in de winkel accepteren, zullen beperken. We houden je op de hoogte van eventuele operationele veranderingen op Facebook. Zorg goed voor jezelf en bedankt voor je begrip."

Een ongebruikelijke beslissing, maar in tijden van pandemie, vereisen wanhopige tijden... wanhopige maatregelen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt