Coronavirus: een 95-jarige vrouw geneest van Covid-19 zonder antivirale therapie - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Coronavirus: een 95-jarige vrouw geneest…
1 gel 4 euro, twee gels 95: de truc van deze supermarkt om hamsteren door klanten te voorkomen De wet van Karma: alles wat we doen, goed- en kwaadschiks, komt vaak bij ons teru

Coronavirus: een 95-jarige vrouw geneest van Covid-19 zonder antivirale therapie

Door Janine
1.501
Advertisement

Hoewel Italië een van de landen is die het hardst getroffen zijn door de verspreiding van Covid-19, is er ook mooi nieuws: een 95-jarige vrouw, opgenomen in het ziekenhuis Pavullo in de provincie Modena, is erin geslaagd om te herstellen van het coronavirus en binnen een paar dagen wordt ze uit het ziekenhuis ontslagen en keert ze uiteindelijk terug naar haar huis om de resterende 14 dagen van quarantaine door te brengen.

Alma Clara Corsini, uit Fanano, werd op 5 maart 2020 met spoed naar een ziekenhuis in Pavullo bij Modena gebracht, nadat ze tekenen van het virus had vertoond, dat de dood van duizenden patiënten in heel Italië heeft veroorzaakt. Ondanks de leeftijd en kwetsbaarheid van het lichaam en organisme van de vrouw zei het medische team dat mevrouw Alma zeer goed reageerde op de behandelingen, en ondanks haar 95 jaar wist te genezen zonder "antivirale therapie", de medicijnen die aan patiënten worden gegeven om hen te helpen een virale infectie te bestrijden.

Volgens La Gazzetta di Modena werd Corsini de trots van het personeel tijdens haar verblijf in het ziekenhuis, dat probeert het groeiende aantal COVID-19-gevallen in het land het hoofd te bieden.

Alma Corsini zei: "Ja, ja, het gaat goed met me. De artsen hebben goed voor me gezorgd en nu mag ik binnenkort naar huis."

Een verhaal over genezing dat een sprankje hoop biedt in deze tunnel die nooit eindigt.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt