Een ondernemer koopt eten voor zijn in quarantaine geplaatste werknemers en betaalt hun loon vooraf - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een ondernemer koopt eten voor zijn…
10 ontroerende foto's van mensen die hun dierbaren in quarantaine hebben bezocht door ze uit het raam te begroeten

Een ondernemer koopt eten voor zijn in quarantaine geplaatste werknemers en betaalt hun loon vooraf

Door Janine
9.070
Advertisement

Het bestrijden van het coronavirus is een taak die moet worden begrepen als een gezamenlijke inspanning: het is zeker geen strijd die is voorbehouden aan een paar mensen, maar een collectieve inzet. Om deze reden telt elk signaal, in een moeilijke situatie zoals die de wereld ervaart.

Een 26-jarige Mexicaanse zakenman begreep dit zo goed dat hij besloot om het welzijn van zijn werknemers de hoogste prioriteit te geven, en gaf de wereld een prachtig voorbeeld, dat een voorbeeld zou moeten zijn voor veel werkgevers.

In een tijd waarin er in verschillende delen van de wereld sprake is van werknemers die al dan niet stoppen met werken vanwege de Covid-19 pandemie, heeft de man waarover we het hebben een verschil gemaakt. De ondernemer kocht, volgens wat zijn zus Isabel Hernandez zei, boodschappen voor zijn 10 werknemers en betaalde het salaris vooruit voor alle dagen dat ze niet zouden hebben gewerkt vanwege de isolatie van het Coronavirus, waardoor hun veiligheid, geld en levensmiddelen waren gegarandeerd.

Wc-papier, koekjes, frisdrank en vele andere etenswaren die nodig zijn om enkele dagen door te komen. Deze man ging persoonlijk dit alles kopen voor zijn werknemers, om er zeker van te zijn dat ze de quarantaine zo goed mogelijk zouden doorkomen, zonder dat het hen aan iets ontbreekt.

Advertisement

Hoewel hij maar 10 mensen in dienst heeft, was zijn gebaar toch een geweldig en mooi voorbeeld van menselijkheid en vrijgevigheid. Volgens dit eenvoudige voorbeeld zouden veel andere bedrijven - veel groter en rijker dan degene die deze 26-jarige beheert - een sterk signaal kunnen afgeven om iedereen te laten zien hoe belangrijk de mensen zijn die elke dag werken om een bedrijf draaiende te houden.

We hopen dat dit het geval is en dat mensen in alle delen van de wereld begrijpen dat, in tijden van een crisis zoals die waar we doorheen gaan, zich als een gemeenschap voelen en het handelen met altruïsme de enige houding worden die hoop en moed kunnen geven.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt