Een meisje bespreekt haar proefschrift een paar uur na de bevalling en haalt de hoogste cijfers - BekijkDezeVideo.nl
x
Een meisje bespreekt haar proefschrift…
Een man besluit een koperen beschermende helm te maken om voor eens en voor altijd te stoppen met roken Overdag metselaar, 's avonds bezorger: een alleenstaande vader neemt zijn 3-jarige zoon mee naar het werk om samen met hem te zijn

Een meisje bespreekt haar proefschrift een paar uur na de bevalling en haalt de hoogste cijfers

17 Juni 2020 • Door Janine
3.712
Advertisement

De geboorte van haar zoon Riccardo en de bespreking van haar afstudeerscriptie waren niet twee gebeurtenissen die Elisa Floreani, een jonge Italiaanse vrouw, op dezelfde dag had besloten te combineren; toeval gecombineerd met de grote wilskracht van Elisa zorgde ervoor dat het meisje uit Friuli deze zeer belangrijke doelen een paar uur na elkaar wist te bereiken. De kleine Riccardo werd op 11 juni 's morgens vroeg geboren, na een bevalling die de hele nacht duurde, terwijl Elisa ongeveer tien uur later, per videoconferentie, haar proefschrift besprak, rechtstreeks vanaf de kraamafdeling. Op één dag ervaarde de jonge vrouw de vreugde om voor de eerste keer moeder te worden en het geluk om voor de tweede keer af te studeren.


48 uur vol emoties - emoties die voor altijd in haar geheugen gegrift blijven: de vreugde van de geboorte van haar eerste kind en de voldoening om voor de tweede keer af te studeren, perfect in lijn met haar carrière. Als er geen mogelijkheid was geweest om afstandsonderwijs, een goede verbinding en een computer in het ziekenhuis te gebruiken, had de jonge vrouw haar einddoel misschien met een paar maanden moeten uitstellen. Aanvankelijk had Elisa het idee om op dezelfde dag als de geboorte af te studeren mentaal opgegeven, maar uiteindelijk moedigde de hele afdeling haar aan en bereidde haar voor om haar te steunen in haar onderneming.

En dus studeerde Elisa af in Wetenschappen van het primair onderwijs aan de Universiteit van Udine. Eindresultaat? Cum laude!

foto: Facebook

De kleine Riccardo wilde duidelijk zo snel mogelijk ter wereld komen, die een paar dagen te vroeg werd geboren en de plannen van zijn moeder “overhoop” heeft gehaald. Na het kind voorrang te hebben gegeven, concentreerde Elisa zich echter op het behalen van haar tweede graad (ze was al afgestudeerd in bedrijfseconomie) en haalde de krantenkoppen door haar vastberadenheid en wilskracht.

Geweldig!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt