Een anonieme gever schenkt 1 miljoen dollar aan een ziekenhuis, dat onder alle medewerkers wordt gedeeld - BekijkDezeVideo.nl
x
Een anonieme gever schenkt 1 miljoen…
Een kapster blijft open tijdens de lockdown en wordt veroordeeld tot 7 dagen gevangenisstraf: Venkel: rijk aan natuurlijke antioxidanten, deze groente helpt de spijsvertering en neemt het opgeblazen gevoel weg

Een anonieme gever schenkt 1 miljoen dollar aan een ziekenhuis, dat onder alle medewerkers wordt gedeeld

09 Mei 2020 • Door Janine
3.670
Advertisement

Wanneer het dagelijks leven erg moeilijk wordt en elke dag bestaat uit uitdagingen die het hoofd moeten worden geboden, is het ontvangen van oprechte, genereuze en geweldige hulp een van de mooiste en nuttigste dingen die kunnen gebeuren. Het zijn deze gebaren die je het vertrouwen geven om door te gaan, zonder overweldigd te worden door vermoeidheid en gebrek aan kracht.

En de mensen die het nodig hebben, op dit moment dat de Coronavirus-pandemie wereldwijd aanwezig is, zijn er echt veel. Denk maar aan de vele verpleegkundigen en artsen die hun best doen om degenen die lijden te helpen, gesteund door al het onderhouds- en schoonmaakpersoneel, andere fundamentele elementen in zorginstellingen. Het was precies voor hen dat een anonieme gever besloot om in Californië een geweldig cadeau te schenken.


Een miljoen dollar, te verdelen onder alle medewerkers. Dit geschenk ontving het Dignity Health Dominican Hospital in Santa Cruz, in Californië, van een weldoener die liever anoniem bleef.

“Bedankt voor het zorgen voor onze gemeenschap. Jullie vriendelijkheid maakt jullie heldhaftig.” Geen handtekening, maar alleen dit bericht, om een donatie te verdelen onder alle ziekenhuismedewerkers. En met "iedereen" bedoelen we "iedereen", niemand uitgesloten, ook de bewakers en schoonmakers niet.

Er zijn veel mensen die een ziekenhuis actief en functioneel houden en vaak het risico lopen te worden vergeten. Voor hen wilde deze gever iets concreets doen en een "bonus" geven die ongetwijfeld waardevol zal zijn, vooral in een tijd waarin veel mensen het risico lopen zich in grote economische moeilijkheden te bevinden.

In een tijd waarin iedereen zijn best doet en verder gaat dan zijn eenvoudige dagelijkse taken, is het fijn om te weten dat er mensen zijn die aan deze vrouwen en mannen denken, stille helden zonder wie veel structuren niet door zouden kunnen gaan met het aanbieden van hun diensten. Complimenten voor de anonieme gever, we hopen andere prachtige episodes als deze te zien.

Advertisement
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt