"Doe wat je kunt": zanger Bon Jovi in de keuken van zijn solidariteitsrestaurant om te helpen tijdens het Coronavirus

Janine image
door Janine

25 April 2020

"Doe wat je kunt": zanger Bon Jovi in de keuken van zijn solidariteitsrestaurant om te helpen tijdens het Coronavirus
Advertisement

Als je niet kunt doen wat je wilt, doe je wat je kunt. Een manier van zeggen en denken dat de bekende Amerikaanse zanger Jon Bon Jovi letterlijk moet hebben genomen: niet alleen schreef de beroemde rockster een nummer met de titel "Do What You Can" (Doe wat je kunt) om de angst van het Coronavirus te verslaan, maar hij had het ook druk in een van zijn solidariteitsrestaurants. Dit is helaas niet het moment voor concerten en livemuziek, maar John Francis Bongiovi Jr houdt zich bezig met goede doelen en het helpen op een moment dat voor iedereen moeilijk is om mee om te gaan.

via Instagram / jbjsoulkitchen

Advertisement

Zonder er al te veel woorden aan vuil te maken werd de beroemde Amerikaanse zanger vereeuwigd in het uniform van een keukenhulp terwijl hij, met alle nederigheid van de wereld, de afwas doet in een van zijn solidariteitsrestaurants. Bon Jovi, de artiestennaam van John Francis Bongiovi Jr, heeft een reeks restaurants geopend (en opent) met als doel warme maaltijden aan te bieden aan minder bedeelden. De restaurantketen heet Soul Kitchen en is een project van de Jon Bon Jovi Soul Foundation, samen met zijn vrouw Dorothea, “zodat iedereen kan eten in het restaurant, ook degenen die de rekening niet kunnen betalen, vooral in een samenleving waar een op de vijf gezinnen in armoede leeft en waar een op de zes Amerikanen geen geld heeft om eten te kopen”, legt de zanger uit.

Advertisement
Flickr / Earl McGehee

Flickr / Earl McGehee

In deze zeer moeilijke tijden, waarin de Coronavirus-epidemie nu ook de Amerikaanse staten heeft bereikt, stellen we ons voor dat er technische moeilijkheden zijn en dat niet al het personeel beschikbaar is: de Amerikaanse zanger heeft de mouwen opgestroopt en helpt de rest van het personeel in de keuken.

Als je niet kunt doen wat je normaal gesproken doet... doe dan wat je kunt!

Advertisement